Ártatlan arc, egy nagy adag manipulátori képesség. Három csillagjegy, tonnányi ferdítése az igazságnak.

Ikrek

Az Ikreknek valóban két arca van, és nem ritkán két, egymásnak ellentmondó igazsága is. Lelkifurdalás nélkül állít valótlant, hogy ezzel is elérje célját: Machiavelli módjára hisz abban, hogy célja ugyanis szent. Egy vérbeli Ikrek bármit képes elhitetni a környezetében lévőkkel, kiváló ügyvéd és politikus válhat belőle.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak érzelmes a végletekig, ám könnyen megtéveszti környezetét. A felszínen úgy tűnik, a Halak a leginkább sebezhető jegy, ne dőlj be a látszatnak. Tökéletes manipulátor, sokszor ő maga se veszi észre, hogy hazudik. Ha szembesíted a hazugságával, jó esetben eljátssza, hogy ő az áldozat, és a végén még te érzed magad rosszul.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A Mérleg jobbára azért hazudik, mert túlzottan is kerüli a konfliktust ahhoz, hogy az igazat elmondja. Elképesztően manipulatív tud lenni pusztán azzal, hogy végtelenül elbűvölő, és hatalmas fantáziájával kreatív módon képes ferdíteni a valóságot. Nem akar ő rosszat másnak, sőt: az összeütközést kerüli ezzel a módszerrel.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

Pénteki Horoszkóp 2022-07-08

 

 

 

 

 

Forrás: