Ezek a csillagjegyek oltári baklövéseket követnek el. Ők azok, akik a leginkább hajlamosak a meggondolatlanságra, meg arra is, hogy ostobaságokat mondjanak, vagy tegyenek. Ez a horoszkóp erős tükröt mutat neked is, ha közéjük tartozol. Persze, ha úgy érzed, nem inged, a leírtakat ezúttal sem érdemes magadra venned.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Egy ideje már próbál összehozni egy találkozót barátaival, de úgy látszik sikertelenül. Mindig van valaki, aki nem ér rá. Most azonban úgy tûnik, kedves Bak, hogy sikerül megszervezni egy összejövetelt, amit már nagyon várt. Bizony jó is néha lazítani egy kicsit a barátokkal, kedves Bak.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg folyton mérlegel

Mindez csöppet sem véletlen, hiszen a Mérleg folyamatosan azon igyekszik az életében, hogy a serpenyőket valahogyan egyensúlyba hozza. Meglehetősen gyakran kerül bajba, ilyenkor pedig picit csalhat, hol az egyik, hol a másik oldalra pakolgat valamit. Ő az a csillagjegy, aki a legnehezebben jut dűlőre a döntéseket illetően – már ha egyáltalán képes dönteni. A többiek nem is értik, miért problémázik az olyan egyszerű döntéseken is mint, hogy a sárga vagy a kék cipőt vegye fel aznap. Addig hezitál, míg végül lemarad a legjobb lehetőségekről.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ön és partnere közt nézeteltérés támadhat a pénzügyeiket illetõen, kedves Mérleg. Lehet, hogy ön elkölteni szerette volna azt, ami párja befektetni szándékozott. Ez a kis nézeteltérés azonban jó véget ér, hiszen kidolgozhatnak egy konstruktív pénzügyi tervezetet is, amiben mindkettejük vágya teljesülhet, valamit megtanulhatják, hogyan is mûködjenek együtt és kezeljék helyesen összezörrenéseiket.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mi életed legfőbb kihívása? - Buddha üzenete a csillagjegyeknek!

Aztán csodálkozik, miért néznek rá olyan furcsán a többiek. A legérthetetlenebb, hogy valójában bölcs lélek, aki könnyedén átláthatna a hamisságon, ő mégsem látja a fától az erdőt. Hajlamos könnyelműen és zsákbamacskára költeni a pénzét, meg sem nézi, mit sóznak rá. Amennyire nem tud dönteni, őt pontosan olyan egyszerű befolyásolni, rászedni valójában bármire. Könnyen bedől az ígéreteknek, az illúziónak, a látszatnak. A lelke finom és érzékeny, ezért fel sem tételezi, hogy mások becsaphatják vagy ártani akarnának neki. Mire rájön az igazságra, bottal ütheti a csalók nyomát.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: