A lentebb felsorolt csillagjegyek veleszületetten nagyon eszesek. Nem is tehetnének ellene. Egyszerűen szomjazzák a tudást, nagyon sok dolog érdekli őket és szívesen elmélkednek mindenről, ami a körülöttük lévő világban zajlik. Képesek kreatívan gondolkozni és szeretnek mindent átfogóan is szemlélni.

Lássuk, hogy te is közöttük vagy-e!

Szűz

A legnagyobb analitikus, aki minden oldalról megvizsgálja a dolgokat. Könnyen felismeri a problémákat és addig nem nyugszik, amíg megoldást nem talál rájuk, de ez sem tart számára sokáig. Mindig, minden helyzetben a legjobbat akarja kihozni magából és erre ösztönöz másokat is. Kissé nagyok az elvárásai, de úgy gondolja, hogy soha nem szabad beérni kevesebbel, csak a legjobbal. Nem szeret lemaradni, ezért általában mindent elkövet azért, hogy az élmezőnyben haladjon teljesítmény terén.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Szûz, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-14 - Ma akkor hozhatja ki a legtöbbet szerelmi életébõl...

Bak

Kivételesen intelligens jegy. Nagyon tájékozott és tökéletes rendszerszemlélettel rendelkezik. Hajlamos rá, hogy kissé fejébe szálljon a dicsőség, de az igazat megvallva, ennek van is alapja. Nehéz neki olyan témát felhozni, amihez ne tudna hozzászólni. Nagyon eszes beszélgetőtárs, kiváló problémamegoldó és vezetői képességekkel rendelkezik, hiszen mindig tudja a helyes irányt. Kellő magabiztosságban sem szenved hiányt, ami még lehengerlőbbé teszi.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: