Ezek a csillagjegyek alig várják majd, hogy véget érjen az augusztus. Ők azok, akiket a leginkább megviselhet a legforróbb nyári hónap. Hogy miért érzik majd nehéznek az előttük álló néhány hetet, a horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

A nyár a pihenés, feltöltődés, fürdés és a vakáció ideje, de asztrológiai szempontból is különleges időszak: retrográd Mars, részleges napfogyatkozás, holdfogyatkozás – ami azt jelenti, ez a hónap nem mindenkinek jelent vakációt és lazulást. Ezeknek a csillagjegyeknek mindenképp változást, kedvezőtlen fordulatot hozhat ez a hónap. Ha a következő csillagjegyek valamelyikébe tartozol, vagy ez az aszcendensed, biztosan meg fogod érezni a marsi energiákat.

A Kos elszigetelve érzi magát

Kos jegyűként a Mars bolygó ural téged. A Mars ritkán végez retrográd mozgást  – mindez jó esetben két évenként történik meg. Amellett, hogy ez a bolygóállás intenzív növekedést jelenthet számodra, a társasági életedet alaposan felforgatja. A következő két hónapban úgy érezheted, mintha valami nehezet emeltek volna le rólad, a kapcsolataid ugyanakkor megsínylik ezt az időszakot. Elszigeteltnek érezheted magad, és nem találod a közös hangot a barátaiddal. Használd ezt az időszakot önmagadra, hogy kitaláld, ki is vagy valójában, és eldöntsd, kikkel szeretnéd körülvenni magadat a jövőben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: