A Skorpió átértékeli az életét

A retrográd Mars újragondoltatja veled az otthon jelentőségét, szembeállít a legfontosabb értékeiddel. Ha úgy érzed, a retrográd Mars rányomja a bélyegét az egész nyaradra, vigasztaljon a tudat, hogy viszonylag ritkán történik veled hasonló eset. Lehet, most függetlenebbnek kell majd lenned. Ha búcsúként, elválásként éled meg a helyzetet, ne feledd, a családod mindig ott lesz melletted. Változnak ugyan a kapcsolataid, de nem veszítik el az erejüket. Lehet, új lakásba költözöl, új családtagot üdvözölhetsz, vagy új és más szakaszba lép a kapcsolatod egy régi családtaggal. Nyugodj meg, az univerzum vigyáz rád. Hamarosan túl leszel a nehezén.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nem csak sokat dolgozhat, hanem, mindeközben, sokat tapasztalhat, és ez által tanulhat is szakmai téren, ami érdemben hozzátehet az elkövetkezendõ napok sikereihez! Legyen nyitott és kíváncsi, ahogy mindig, és ne ódzkodjon kérdezni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő szakít a múlttal

A telihold a Vízöntőben áll augusztus 27-én. Intenzív változásokra kell számítanod, és alaposan megviselhet. Vízválasztó előtt állsz, ahonnan már nem fordulhatsz vissza. Változik a környezeted, változik az életminőséged, de ennél fontosabb, hogy te magad is változol, amellyel bizony áldozatokat kell hoznod. Lehet, valamilyen rossz tulajdonságodtól vagy akár egy mérgező kapcsolattól kell megszabadulnod. Ne sajnáld, te az újat keresed, az állandóság helyett most is új mintákat kell elsajátítanod.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-01-30

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: