Ezek a csillagjegyek nem sok jóra számíthatnak júliusban. Viszont kemények, szívósak, szóval túlélik, és nem is ez a hónap hozza el a világ végét. Mégis mire számíthatnak, és mitől szenvedik meg a nyár első hónapját? A horoszkópból kiderül. Ahogyan az is, mivel tehetik elviselhetőbbé a rázósabb időszakot. Te is köztük vagy?

A Kosnak lassítania kellene

A Kos uralkodó bolygója, a Mars retrográd, avagy hátrálómozgásba kezd július 26-án. Nemcsak ettől az időponttól, szinte az egész hónapban érzed ezt a visszás, lassító és akadályozó energiákat. Különös erővel törhet fel belőled a szabadság vágya. Szabadon repülnél, akár a szél, nem szeretnél lemaradni egyetlen társadalmi eseményről sem. A legnagyobb feszültséget pontosan az okozza, hogy folyamatosan akadályokba botlasz és a szabadságot nem úgy tudod megélni, ahogyan szeretnéd. Gyors és aktív csillagjegyként képtelen vagy várakozni, nagyon rosszul viseled a számodra kényelmetlen helyzeteket. A júliust kezeld inkább úgy, mint egy hosszú és kitartó maratoni futást, ha sprintelni akarsz, gyorsan elfáradsz, és nem érsz célba. Ha beosztod az energiádat, meg próbálsz minél több türelmet gyakorolni, nem is lesz olyan megterhelő ez a hónap.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-30 - Amit ma mindenképpen igyekezzen kerülni szerelmi téren...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: