Ebben a három csillagjegyben ne keresd a romantikát, mert ők azt egyszerűen nem ismerik. Mindezt leszámítva izgalmasak, vibrálóak, csak ne várd tőlük, hogy virággal, apró kedvességekkel lepnek meg. Nincs érzékük az ilyesmihez. Melyik az a három csillagjegy, amelyik szinte szó szerint menekül a romantikától? A horoszkóp leleplezi őket. Vajon te is köztük vagy?

A magabiztos Kos a romantikában már nem olyan magabiztos

Az egyik legcéltudatosabb és magabiztosabb csillagjegy igencsak akadályokba botlik, amikor romantikusnak kellene lennie. A Kos szereti és keresi a kihívásokat, de ebben már nem olyan határozott, a nagy igyekezetbe könnyen beletörik a bicskája. Horoszkópja szerint indulatos, lobbanékony típus, a hangulata gyorsan változhat. Márpedig, ha szerelme romantikát vár tőle, attól könnyen dühbe gurul. Megtesz mindent, ami tőle telhető, csak ez nem ugyanaz, mint amit párja várna romantika címén tőle. A Kosnak ugyanis a munkája az első, sikeres karriert épít, és amellett, hogy persze nagyon fontos a párkapcsolata, mindig háttérbe szorul a munka miatt. A Kos nem fog másnak mutatkozni, mint aki valójában. Ha szerelmének kevés, amit adni képes, akkor a párkapcsolatnak nincs jövője.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-01)

Kicsit mostanában mintha túlságosan is hajtana egy projektet, legalább is környezete mintha ezt a következtetést vélné levonni. Lehet, hogy mostanság nem fordított annyi idõt kedvesére, szeretteire, mint amennyit igényeltek volna, így hát éppen itt az ideje, hogy ezt orvosolja! Tegye kicsit félre amennyire lehetséges, a munkát, s igyekezzen a túlóra, vagy az otthoni munkálkodás helyett ezúttal egy közös vacsorában, esetleg egy romantikus estében gondolkodni. Meglátja, önnek is jól fog esni, kedves Kos!

Hétvégi szerelmi horoszkóp - Július 17-19.

Az Ikrek megjegyzései csöppet sem romantikusak

Amennyire profi a flörtölésben az Ikrek, annyira távol áll tőle a romantika. Furcsának tűnhet, de így van. Pontosan tudja, bizonyos helyzetekben romantikusnak kellene lennie, aztán mégis kibújik belőle a kisördög. Romantikusnak csöppet sem nevezhető megjegyzéseivel pillanatok alatt foszlatja szét a rózsaszín felhőket. Inkább elvicceli a szituációt, mintsem beleélje magát. Nem megy neki. Nem tehet róla, ilyen típus. Inspiráló és izgalmas a randevú az Ikrekkel, de nem romantikus. Remekül elcseveg szinte bármilyen témában, briliáns a memóriája, találékony és nagyon vidám, de a naplementés estéket nem neki találták ki. Pánikba esik, ha a romantika szóba kerül, neki az már túlzottan is intim, márpedig az Ikreknek szüksége van némi távolságra is a boldogsághoz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-01)

Ajándék lónak, ne nézd a fogát! A mai napon különösen igaz lehet ez a mondás, kedves Ikrek, ugyanis egy kedves ismerõsétõl, barátjától, egy elõre nem várt, félig-meddig kellemes, félig-meddig már-már értelmezhetetlen hírt kaphat, gesztusban részesülhet. Akárhogy is, fogadja jó szívvel, amit mentális, vagy fizikális formában kap, s ne éreztesse semmiképp sem aggályait, hisz bármivel is lepje meg az a valaki, figyelmessége szívbõl jön és most ez a legfontosabb!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: