Ebben a három csillagjegyben ne keresd a romantikát, mert ők azt egyszerűen nem ismerik. Mindezt leszámítva izgalmasak, vibrálóak, csak ne várd tőlük, hogy virággal, apró kedvességekkel lepnek meg. Nincs érzékük az ilyesmihez. Melyik az a három csillagjegy, amelyik szinte szó szerint menekül a romantikától? A horoszkóp leleplezi őket. Vajon te is köztük vagy?

A magabiztos Kos a romantikában már nem olyan magabiztos

Az egyik legcéltudatosabb és magabiztosabb csillagjegy igencsak akadályokba botlik, amikor romantikusnak kellene lennie. A Kos szereti és keresi a kihívásokat, de ebben már nem olyan határozott, a nagy igyekezetbe könnyen beletörik a bicskája. Horoszkópja szerint indulatos, lobbanékony típus, a hangulata gyorsan változhat. Márpedig, ha szerelme romantikát vár tőle, attól könnyen dühbe gurul. Megtesz mindent, ami tőle telhető, csak ez nem ugyanaz, mint amit párja várna romantika címén tőle. A Kosnak ugyanis a munkája az első, sikeres karriert épít, és amellett, hogy persze nagyon fontos a párkapcsolata, mindig háttérbe szorul a munka miatt. A Kos nem fog másnak mutatkozni, mint aki valójában. Ha szerelmének kevés, amit adni képes, akkor a párkapcsolatnak nincs jövője.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek megjegyzései csöppet sem romantikusak

Amennyire profi a flörtölésben az Ikrek, annyira távol áll tőle a romantika. Furcsának tűnhet, de így van. Pontosan tudja, bizonyos helyzetekben romantikusnak kellene lennie, aztán mégis kibújik belőle a kisördög. Romantikusnak csöppet sem nevezhető megjegyzéseivel pillanatok alatt foszlatja szét a rózsaszín felhőket. Inkább elvicceli a szituációt, mintsem beleélje magát. Nem megy neki. Nem tehet róla, ilyen típus. Inspiráló és izgalmas a randevú az Ikrekkel, de nem romantikus. Remekül elcseveg szinte bármilyen témában, briliáns a memóriája, találékony és nagyon vidám, de a naplementés estéket nem neki találták ki. Pánikba esik, ha a romantika szóba kerül, neki az már túlzottan is intim, márpedig az Ikreknek szüksége van némi távolságra is a boldogsághoz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: