Ezek a csillagjegyek mindent megkapnak az élettől. Kérdés persze, mennyire képesek élni a lehetőségeikkel. A siker valójában csak rajtuk múlik, hiszen az élet szinte mindent tálcán kínál fel nekik. Vajon te is közéjük tartozol? Te mindent megkapsz, amire csak vágysz? A horoszkópból mindenre fény derül.

A Mérleget kényezteti az élet a leginkább

A Mérleg az élet napos oldalára született. Nemcsak gyönyörű külsővel ajándékozta meg őt az élet, de kedvességgel, finom ízléssel és különlegesen vonzó személyiséggel is. Imádja a luxust, ha teheti, mindig első osztályra vált jegyet, ötcsillagos szállodákban lakik, és designer shopokban vásárol. Nagyon szívesen szórja a pénzét, pedig nem mindig engedheti meg magának a fényűzést. Nála megesik, hogy lenullázza a bankkártyáját, aztán valahogy mégis mindig megtalálja a kudarcból a megoldást. Az élet számtalan szuper lehetőséget villant fel előtte, rajta múlik, mennyire képes azokkal élni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-14)

Bár a mai nap folyamán nem teljesen találkozik a realitás és az ön elképzelései, mégis remekül alakulhatnak dolgai. Ösztönös megérzéseire hallgatva könnyen kijöhet jól most olyan helyzetekbõl is, melyekbe másoknak beletörik a bicskája. Azzal az egyel ronthat csak megítélésén, ha ezt mások orra alá is dörgöli, így semmiképp se tegye! Ha bölcsen hallgat és teszi, amit tennie kell, több elismerõ szóra számíthat, mintha másokkal szembeni, mentális dominanciáját fitogtatja.

A Vízöntőnek minden kell

A Vízöntő nem igazán ismer határokat, neki minden kell ,és lehetőség szerint mindenből jó sok. Igaz, meg is teremt magának mindent, amire vágyik. Az újdonság varázsának képtelen ellenállni, de meg is teheti, hogy mindenből a trendit vásárolja, hiszen a bankszámlája sokkal vaskosabb, mint a Mérlegé. Viszont soha nem áll be a sorba, mindig az egyedit, a különlegeset keresi, nem éri be azzal, amivel a többiek tökéletesen elégedettek. Az élet vele sem bánik szűkmarkúan, amellett, hogy elképesztő a varázsa, a kisugárzása, nagylelkű és önzetlen, kedves és szerethető csillagjegy, a humora pedig lenyűgöző.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-14)

Ma remek hangulatban ébredhet, tele izgalmakkal és reményekkel, így fejet fel és irány az eljövendõ! Léteznek csodák, csak hinni kell bennük! Ez a kulcs, ami ma minden ajtót képes lesz megnyitni ön elõtt, kedves Vízöntõ! Ha szabadon engedi fantáziáját és éles látását sem hagyja elhomályosítani mások kishitûsége által, ma valami olyan felismerésre juthat a semmibõl, ami egy életen át gazdagíthatja személyiségét, segítheti érvényesülését. Ne szalassza el a lehetõséget!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: