A Nyilas ismeri a gyengeségét

A Nyilas talán nem gondolja, hogy őt az élet különösebben a tenyerén hordozná. Pedig az igazán szerencsések közé tartozik. Nem véletlenül, mert ha valaki elébe megy az életében adódó változásoknak, az biztosan ő. Minden lehetőséget éles szemmel észrevesz és kiaknáz. Optimista, élvezi az életét, örömmel fogadja el az élet ajándékait. Viszont tisztában van a gyengeségével is. Ha valamit nagyon akar, azt nagyon akarja, mindent megtesz, hogy előretörjön, hogy győztesként érhessen a célba. A takarója ugyan nem mindenkor olyan hosszú, mint szeretné, de talán ez az egyetlen problémája az életében, ami viszont csak egy újabb kihívás az újabb lépés felé vezető úton.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma kivételes fogékonyságot mutathat a spiritualitás és más metafizikai kérdések iránt, aminek következtében mai tapasztalásaiból sokat tanulhat, és hamar megszülethet az új felismerés is, melyet azonnal, szívesen meg is osztana barátaival, azonban még elõtte be kellhet fejeznie a munkáját. Tárolja az információt, kedves Nyilas, és tartson ki amellett, hogy elõbb a munka, aztán a szórakozás, de nem azért, mert mások azt gondolják, hogy így helyes, hanem azért, mert az ön lelkiismerete csak akkor nyugodt, ha becsülettel jár el. Megéri, hisz lehet, hogy késõbb, de legalább felhõtlenül szórakozhat, beszélgethet.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Forrás:

Nostradamus jóslata 12 csillagjegy számára – Számodra mit mond a híres csillagjós?

Nostradamus jóslata 12 csillagjegy számára – Számodra mit mond a híres csillagjós?

Nostradamus jóslata 12 csillagjegy számára – Számodra mit mond a híres csillagjós?

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!