Vannak csillagjegyek, akik vidámak, optimisták, lazák, élvezik az élet adta örömöket. Mások mindent túlbonyolíthatnak, küszködnek, talán már túlzottan is komolyan veszik az életet. Pedig nekik is csak engedniük kellene valamit az önfegyelemből, és máris jobban érezhetnék magukat. Melyek azok a csillagjegyek, akik mindent túl komolyan vesznek? Íme. Te is köztük vagy?

A Halak inkább otthon szomorkodik

A Halak valóban nem az a típus, aki vihogna minden mulatságos dolgon, inkább vonogatja a vállát még akkor is, amikor a boldogság szele csapja meg. Horoszkópja szerint inkább otthon üldögél magányosan, mintsem kimozduljon, és társaságban töltse az idejét. Elmerül a fájdalmában, a magányában, és nem veszi észre, mennyire elszigeteli magát másoktól. Ha mégis társaságban töltené az idejét, és valaki viccet mond, vagy valami pozitív dologgal próbálja felvidítani, egyszerűen nem hiszi el, hogy az tényleg neki szól. A Halaknak szenvednie kell, a vidámság fel sem tűnik neki, de amiről valami szörnyűséget hall, akkor kapja csak fel a fejét. Mindezzel pedig magának is még inkább bizonygatja, az élet mennyire borzalmas és nehéz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Amennyiben egy új beruházásban, vagy fontos projekt indításában gondolkodik, annak elindítására nincs is jobb, mint a mai nap, kedves Halak! Annál is inkább, mivel ma, nem csak az informálódás megy majd hatékonyan, de a bürokráciával is hamarabb leszámolhat a szokásosnál, ami nem kis lendülettöbbletet eredményezhet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-26

A Szűz minden túlbonyolít

A Szűz mindent tökéletesen elrendez az életében, mégsem elégedett. Mindig akad valami, ami nem tökéletes, amin javítani lehetne. Gyönyörűséggel tölti el, amikor cinikus megjegyzéseket tehet. Mindehhez pedig bőven elég látnia vagy hallania egy apróságot. Minden megragad a fejében, és nem hagyja ki a lehetőséget, hogy megjegyezze, az a dolog, miért nem ér egy fabatkát sem. Lehetetlen megfelelni neki. Abban is nagyon jó, hogy másokat hibáztasson, pedig elég lenne, ha kicsit magába tekintene néha. Könnyen ítélkezik, könnyen és sokszor meggondolatlanul mond véleményt. Van igazság abban, amit a Szűz kiejt a száján, csak nem mindegy hogyan teszi. Az is biztos, nem érzi jól magát a bőrében. Talán, ha kevésbé lenne maximalista, ha nem gondolná, hogy mindent csak ő csinál jól, ha el tudná fogadni, hogy senki és semmi sem tökéletes, ahogyan ő sem az, jóval könnyebben tudná venni az életet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: