Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen lesznek szerelmesek. Hosszú időre van szükségük, mire megnyitják a szívüket. Melletted és veled van, mégis a távolságot érzed, mégis úgy tűnik, mintha nem is szeretne téged. Mostantól tudod, neki sokkal hosszabb idő kell a szerelemhez, mint a többi csillagjegynek. Vajon te is köztük vagy? A horoszkóp leleplezi a részleteket.

A Szűz nehezen oldódik a szerelemben

A Szűz hajlamos a munkát, a feladatokat a szerelem elé helyezni. Ha meg akarod érteni az érzelmeit, el kell fogadnod, hogy a munka mindenkor elsőbbséget élvez nála, ő leginkább a karrierje sikerére koncentrál. A munkát a szabadidejében sem képes teljesen kikapcsolni és félretenni. A szerelemről úgy vélekedhet, mint valami időpocsékoló érzelemről.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-10-16

Maximalista típus, ezért nagyon válogatós, inkább egyedül él, semhogy megalkudjon az elvárásaival. Amikor eljut oda, hogy a szerelemnek, a párkapcsolatnak nagyon is helye van az életében, képes megnyílni, és a legodaadóbb partnerré válik. E nélkül viszont sosem érzed, hogy igazán szeretne téged.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: