A Vízöntő nem érti a szerelmet 

A Vízöntőt az értelem, az intellektus és nem az érzelmek irányítják. Az ő szeme akkor csillan fel, ha különlegesnek, egyedinek, kellően okosnak talál téged. A kezdeti lelkesedése könnyen alábbhagyhat, mert a függetlensége, az önállósága a szerelemnél, a párkapcsolatnál is fontosabb. Nagyon nehezen adja fel a szabadságát, már ha egyáltalán feladja, hiszen a tartós párkapcsolatban is szüksége van némi távolságra.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ő legszívesebben azt teszi, amit a szíve diktál, nem szereti a kötelességeket, az elvárásokat, az alkalmazkodás sem az erőssége. Az érzéseket, a szerelmet is meg akarja érteni, előbb-utóbb rájön, a szerelemre nincs logikus magyarázat. Amikor ide eljut, talán közelebb férhetsz a szívéhez.

Ez a feladat vár rád idén: minden csillagjegynek meg kell tanulnia valamit 2020-ban

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: