Egy kapcsolat elején mindenki boldog, felhőtlen, rajta a rózsaszín szemüveg, és bizakodva tekint a jövő felé, nem igaz? Hát, nem nagyon – ezzel nem mindenki van így, ez a három csillagjegy például kifejezetten pesszimista, ha a szerelemről van szó, ezért nagyon nehezen engedi el magát egy párkapcsolatban.

Ikrek

Az Ikrek, nevükből adódóan, nagyon kétoldalú személyiséggel rendelkezik: egyrészt imád a társaság középpontja lenni, emberekkel találkozni, nyitni az új élmények felé, másrészt zárkózott, pesszimista és magának való. Ez a kettősség mindig váltakozik benne, és hol az egyik énje erősebb, hol a másik – a szerelmi életében azonban rendszerint felülkerekedik a pesszimista magatartás, és nehezen engedi el magát egy kapcsolatban. Ha egy Ikrekkel szeretnénk együtt lenni, fel kell készülnünk, hogy védi saját magát és az érzelmeit, és éppen ezért nehezen nyílik meg előttünk.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csak egy erős személyiség tudja megtenni ezt az 5 dolgot. Lássuk, te mennyire vagy erős!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: