Vannak emberek, akik addig magyarázzák a saját igazukat, míg végül meggyőznek. Ők azok, akik bármilyen körülmények között a saját oldalukra fordítják az igazságot. Légy óvatos az ilyen manipulatív személyiségekkel!

Skorpió

Nagyon bosszúállóak, főleg, ha rájönnek, hogy egy náluk erősebb jellemű személyiséggel van dolguk. Ha nem tudnak manipulálni, akkor mindent megtesznek azért, hogy keresztbe tegyenek neked.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

Kedves Skorpió, ma váratlan anyagi meglepetés érheti. Lehet, hogy befektetései a vártnál is jobban alakulnak, esetleg nyer egy rég elfeledett játékban. Az összeg nem is lesz olyan kevés, így vigyázzon, ne herdálja el azonnal, gondolja meg jól, mit kezd vele. A jelenlegi helyzetben egy hosszútávú megtakarítás tûnik a legjobb választásnak.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-14 - A mai napon extra figyelemre vágyhat melyben bokros teendõi miatt kedvese nem biztos, hogy...

Nagyon jól bánnak a szavakkal, észre sem veszed, és már be vagy hálózva. Légy résen, ha egy Skorpióval kell üzletelned.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-29)

Egy kicsit csalódottnak érezheti ma magát, kedves Skorpió. Talán nem sikerült minden terve, úgy ahogy szerette volna. Nyugodjon meg, ez nem a világ vége, sõt, inkább annak az ideje, hogy átgondolja, tökéletesítse stratégiáját, és újult erõvel vágjon bele újra küzdelmébe és az új esztendõbe. Meglátja kitartása meg fogja hozni a gyümölcsét.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: