Bak

Racionálisan gondolkoznak, nagyon zárkózottak, és befele fordulók, de ez ne tévesszen meg, mert csak a megfelelő pillanatra várnak. Mindig biztosra mennek, soha nincsen B tervük. Ha szerelmesek, és véletlenül szakításra kerül sor, akkor mindent elkövetnek, hogy rossz hírét keltsék a partnerüknek. Mindig kinyomozzák a másik fél érzékeny pontját, és ott támadnak, ahol a legfájóbb.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ők a manipuláció nagymesterei. Egy kedves mosoly, néhány nyájas szó, és máris belopták magukat a szívedbe. Légy óvatos, mert egy Ikrek csillagjegyű személy nagyon kétszínű tud lenni. Szinte biztos, hogy nem azt mondja a hátad mögött, amit a szemedben.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2023-05-02

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: