Ezek a csillagjegyek a végletekig ragaszkodnak a párjukhoz. A mérgező, bántalmazó kapcsolatokból sem lépnek ki, legyen az baráti vagy szerelmi kapcsolat. Hajlamosak a függőségre, amit sajnos nem ismernek fel. A boldogságuk felé pedig épp a felismerés vezethetne. Vajon te is benne maradsz a mérgező kapcsolatokban? A horoszkópból kiderül.

A Bika a legkitartóbb csillagjegy 

A Bika nagyon ragaszkodó, hűséges és kitartó csillagjegy. A baráti és szerelmi kapcsolatokban kérhetsz tőle bármit, támogat, segít téged, amiben csak teheti. Talán túlzottan is lojális a többiekkel, hosszasan kitart azok mellett is, akik inkább csak hasznot húznak belőle. Kedvessége, jóhiszeműsége folytán nem veszi észre, hogy mérgező kapcsolatban él már hosszabb ideje.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mit akar tőled a férfi? Csillagjegye leleplezi a szándékait - A te párodra igaz?

Nagyon szívós típus, ezért nagyon sok mindent elvisel, a biztonságra, a stabilitásra, a megszokottságra törekszik. A saját igényeiről hajlamos megfeledkezni, inkább tűr, mintsem szakítson, kilépjen a kapcsolatból. Viszont, amikor ráébred, milyen méltatlan helyzetbe sodorta magát, örökre hátat fordít a mérgező barátnak, társnak.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: