A Halak hajlamos a mérgező kapcsolatba ragadni

A Halak nagyon érzékeny és nagyon empatikus csillagjegy. Ő az, aki a leginkább hajlamos áldozatokat vállalni a többiek boldogságáért és hajlamos a mártírszerepre is. Bárki elsírhatja a vállán a bánatát, mindenkit meghallgat, akinek szüksége van rá. Érzékenysége folytán gyakran menekül a valóság nehézségei, problémái elől. A saját álomvilágában él, ahol minden csodaszép, a párkapcsolata tökéletes.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma meglehetõsen sokan kereshetnek önön fogást, kedves Halak, így számos szurkálódó, piszkálódó megnyilvánulással találhatja a mai nap folyamán szembe magát. Bármennyire is próbálják azonban mások kihozni a sodrából, ne engedje, inkább bízzon továbbra is rendületlenül az észérvek erejében. Ha valakit ennek ellenére lehetetlen helyre billentenie, akkor nem is érdemes az illetõvel tovább próbálkozni, inkább vonuljon el és hagyja magára az ilyen reménytelen eseteket! Kár rájuk pazarolni gondolatait!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindezzel önmagát, a lelkét próbálja megóvni. És pontosan emiatt ragad bele a mérgező kapcsolatokba is. Sokkal szebbnek és boldogabbnak látja, mint amilyen az a valóságban. A mindennapokat áldozatként éli meg, sokat szenved, mégsem lép ki, mégsem szakít a párjával, pedig a boldogsághoz, a szeretetteli kapcsolathoz pontosan ezt kellene mielőbb felismernie.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: