A Halak hajlamos a mérgező kapcsolatba ragadni

A Halak nagyon érzékeny és nagyon empatikus csillagjegy. Ő az, aki a leginkább hajlamos áldozatokat vállalni a többiek boldogságáért és hajlamos a mártírszerepre is. Bárki elsírhatja a vállán a bánatát, mindenkit meghallgat, akinek szüksége van rá. Érzékenysége folytán gyakran menekül a valóság nehézségei, problémái elől. A saját álomvilágában él, ahol minden csodaszép, a párkapcsolata tökéletes.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A mai nap során az önt körülvevõk makacs hozzáállása a közös dolgaikhoz, csak lassítja a fejlõdést. Mivel úgy tûnik, ön az egyetlen jelenleg a csapatban, aki józan, reális módon értékeli a kialakult helyzetet, próbáljon meg kivételesen az észérvek helyett, az érzelmeiken keresztül hatni a többiekre, s beszélni a fejükkel, mielõtt elrontanak mindent. Gondoljon arra, hogy, ha sikerrel jár, akkor hamarosan majd a többiek is hálásak lesznek kitartásáért, s, hogy most a kezébe vette a dolgokat, annak ellenére, hogy alapvetõen ez nem az ön stílusa.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Mindezzel önmagát, a lelkét próbálja megóvni. És pontosan emiatt ragad bele a mérgező kapcsolatokba is. Sokkal szebbnek és boldogabbnak látja, mint amilyen az a valóságban. A mindennapokat áldozatként éli meg, sokat szenved, mégsem lép ki, mégsem szakít a párjával, pedig a boldogsághoz, a szeretetteli kapcsolathoz pontosan ezt kellene mielőbb felismernie.

Ezekre a csillagjegyekre nem túl sok jó vár a novemberben a szerelem terén!

Ezekre a csillagjegyekre nem túl sok jó vár a novemberben a szerelem terén!

Szerelmesnek lenni nagyon jó, az a felhőtlen állapot, amikor semmi sem számít, és úgy érzed, hogy minden lehetséges, hiszen nincsenek akadályok, pótolhatatlan! Sajnos a rózsaszín köd egy idő után elmúlik, és a kapcsolat átalakul. Novemberben ezek a csilla

Cikkajánló Tovább olvasom

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!