A Halak hajlamos a mérgező kapcsolatba ragadni

A Halak nagyon érzékeny és nagyon empatikus csillagjegy. Ő az, aki a leginkább hajlamos áldozatokat vállalni a többiek boldogságáért és hajlamos a mártírszerepre is. Bárki elsírhatja a vállán a bánatát, mindenkit meghallgat, akinek szüksége van rá. Érzékenysége folytán gyakran menekül a valóság nehézségei, problémái elől. A saját álomvilágában él, ahol minden csodaszép, a párkapcsolata tökéletes.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma az asztrális energiák némi pluszbevétel megszerzésére irányuló lehetõségeket jeleznek, kedves Halak. Ma sok múlhat azon, hogy jelenlegi anyagi forrásait mannyire meri némi kockázattal befektetni. Nincs oka ódzkodni a kecsegtetõ lehetõségektõl! Fektessen be most minél többet és bízzon a sikerben! Ne feledje, néha érdemes feláldozni a jelenlegi kényelmet, s némi kockázatot bevállalni, hogy a jövõben boldogulhassunk! Ma eme filozófia lehet a siker kulcsa!

Mindezzel önmagát, a lelkét próbálja megóvni. És pontosan emiatt ragad bele a mérgező kapcsolatokba is. Sokkal szebbnek és boldogabbnak látja, mint amilyen az a valóságban. A mindennapokat áldozatként éli meg, sokat szenved, mégsem lép ki, mégsem szakít a párjával, pedig a boldogsághoz, a szeretetteli kapcsolathoz pontosan ezt kellene mielőbb felismernie.

Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Mérleg megismeri álmai partnerét, aki minden elvárásának megfelel

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: