Ezek a csillagjegyek alig mutatnak érzelmet, s nem is könnyű a szívükbe látni. A horoszkóp szerint ugyanakkor amilyen hűvösnek tűnnek kívülről, a lelkükben olyan mély szeretet rejtőzik. Te köztük vagy? És a párod?

Néhány csillagjegy könnyedén mutatja meg a fájdalmát, az örömét és persze a szeretetét is. Ezek a csillagjegyek személyiségükből fakadóan nehezebben élik meg az érzelmeket. Sokszor hűvösnek és távolságtartónak tűnnek, s még párjaik is azt érezhetik, hogy nem is szeretik őket eléggé. Pedig valójában nagyon is mélyen szeretnek. Az érzéseik tartósak, megbízhatóak, csak nem beszélnek róla… A horoszkópból a miértekre is fény derül.

Csütörtöki Horoszkóp 2022-05-05

A Szűz nem beszél az érzéseiről

A Szűz uralkodó bolygója a Merkúr, amely bámulatos kommunikációs készséggel támogatja őt. Annak ellenére, hogy nagyszerűen fogalmaz, mindig felkészült és naprakész, tökéletes előadásokat tart, amikor az érzéseiről kellene beszélnie, azonnal bajba kerül. S ezért azért is lehetséges, mert amit logikusan gondol, arról bármit el is tud mondani. Az érzéseket ugyanakkor nem gondolja, hanem megéli, ráadásul logikát sem találni benne. Az is biztos, hogy nagyon mélyen érez, s bármit megtenne a szeretteiért. Szeretetnyelve a szívességek, amit örömmel megad a környezetének.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: