Ezek a csillagjegyek valósággal rettegnek a szerelem érzésétől. A horoszkóp elárulja, miért olyan félelmetes számukra a legcsodásabb érzelem, miért is félnek annyira, hogy szerelembe esnek. Te is köztük vagy?

Az Ikrek a túlzott kötöttségtől retteg

Az Ikrek viseli valamennyi csillagjegy közül a szakítást a legkönnyebben. Tudomásul veszi a történteket, túllép a múlton, és nem rágódik rajta többé, hogy mit kellett volna esetleg másként tennie. Inkább a jövőre, az új célokra összpontosít, és mindarra, ami igazán boldoggá teszi. Amikor egyre komolyabbá válik a párkapcsolata, az Ikrek megrémül. Úgy érzi, párja lehúzza, korlátozza őt, és a kalandokról, a kihívásokról is végképp le kell mondania. A lazább kapcsolatokat kedveli, melyekben szabadon és kedvére mozoghat, mert amikor menni kell, sosem vonakodik. Teszi, amit a szíve diktál.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Melyik csillagjegy szülöttei a leghazugabbak? Most kiderül!

A Nyilas a szabadságát félti

A Nyilas sem különösebben esik kétségbe a szakítást követően. Néhány napig talán ápolgatja a lelkét, de aztán gyorsan túllép a fájdalmon. Amikor a kapcsolata véget ér, a párjait talán épp azzal bosszantja fel a leginkább, hogy semmi különösebb fájdalmat vagy érzelmet nem mutat. Sőt, az is megesik nála, hogy jót mulat a dolgon. Optimista, vidám és szabadságkedvelő természetéből fakad a viselkedése, pontosan tudja, ha el is ment most ez a vonat, hamarosan befut a következő. Vonzó, megnyerő és kedves személyiségével könnyedén levesz bárkit a lábáról, ráadásul az egyéjszakás kalandokat sem veti meg, szóval valójában nincs mitől tartania. Minek lenne szerelmes, ha az érzés nélkül is elérheti a célját?

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: