Kos

Kos jegyűként alapból sincs okod panaszra, hiszen te vagy az augusztus egyik legnagyobb nyertese. Bármit elérhetsz, sőt most a szerelemben is igazi sikerek várnak rád. Annyit flörtölhetsz, amennyit talán korábban sosem. A Nap, a Mars és a Vénusz bolygók támogatnak téged a párkeresésben számtalan boldog pillanatot sejtetve. Kisugárzásodnak, karizmádnak képtelenség ellenállni, ezért ne is lepődj meg, ha mindenki a te társaságodat keresi. A következő hetekben bármi megtörténhet. Rajtad múlik, élsz-e a szerelem lehetőségével.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai egy igen termékeny napnak ígérkezik, feltéve, hogy éberen nyitva tartja a szemét, s ügyel a felmerülõ lehetõségek megragadására. Ne ódzkodjon az új kihívásoktól! Ön kiváló képességekkel rendelkezik, éljen hát velük, s tesztelje, mire képes! Meg fog lepõdni a végeredményen! Igyekezzen ne abból kiindulni, mások meddig jutnak, hiszen, ön teljesen más világlátással rendelkezik. Bízzon magában, s vágjon neki bátran az eljövendõknek.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként te sem kerülheted el augusztusban a szerelmet. Nem vagy különösebben romantikus típus, de most még ez sem zavar téged. Sőt, talán a saját érzelmeiden is meglepődsz. Mintha kifordulnál önmagadból, a szabadság, az önállóság helyett a teljes elköteleződést választod. És még nem is esik nehezedre. Hiába, létezik az a valaki, aki még a te fejedet is képes elcsavarni. Ne is próbálj ellenállni a szerelemnek, mert nem érdemes, és úgysem tudsz. Inkább éld meg a valódi érzelmeket… No persze csak akkor, ha még nincs tartós párkapcsolatod. Ez esetben ugyanis csöppet sem leszel könnyű helyzetben…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-26

Halak

Halak jegyűként talán épp a munkád hoz össze most téged a szerelemmel, vagy esetleg az edzőteremben történik meg a nagy pillanat. Valójában mindegy is, a lényeg, hogy téged sem kerülnek el az igazi és mély érzelmek augusztusban. Nos, ha még független vagy, mindenképpen add meg a lehetőséget az ismerkedésnek, legyél nyitott, hiszen komoly partnerrel találkozhatsz. Nem valószínű, hogy első pillantásra szerelem lesz ez a találkozás, ami ugyanakkor nem jelenti, hogy másodikra nem lehet az.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma az asztrális energiák némi pluszbevétel megszerzésére irányuló lehetõségeket jeleznek, kedves Halak. Ma sok múlhat azon, hogy jelenlegi anyagi forrásait mannyire meri némi kockázattal befektetni. Nincs oka ódzkodni a kecsegtetõ lehetõségektõl! Fektessen be most minél többet és bízzon a sikerben! Ne feledje, néha érdemes feláldozni a jelenlegi kényelmet, s némi kockázatot bevállalni, hogy a jövõben boldogulhassunk! Ma eme filozófia lehet a siker kulcsa!