Ezek a csillagjegyek imádnak flörtölni, csábítani, de igazából csak akkor, ha kihívást találnak a lehetséges partner meghódításában. Ha túl könnyű, már nem is érdekes. Amikor küzdeniük kell, amikor meg kell harcolni a másikért, az az igazi flört és csábítás. Persze, aztán könnyen lehet, továbbállnak és keresik az újabb „áldozatot”. Vajon te is közéjük tartozol? A horoszkópból minden részlet kiderül.

Kos

Az egyik ok, amiért a Kos annyira szereti a hajszát, a csábítást, az a versenyhelyzet. Számára a szerelem is játék, szerelme pedig a nemes vad. És ő mindenen, így a szerelemben is nyerni akar. A legtöbbször sikerrel jár, és megkapja, amire vágyik. Persze, ha túl könnyen megy, már nem olyan értékes.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Horoszkópod meghatározza, miben nyújtasz kiemelkedő teljesítményt: Ebben vagy a legjobb horoszkópod szerint

Ikrek

Az Ikrek hajlamos egyszerre több vasat tartani a tűzben. Imádja az izgalmas beszélgetéseket, a flörtölést, a csábítást, az elköteleződéssel akadhatnak gondjai. Viszont, amikor valódi kihívásra talál, amikor a szerelme nagyon erősen inspirálja és fenntartja az érdeklődését, eszébe sem jut továbblépni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: