Ezek a csillagjegyek imádnak flörtölni, csábítani, de igazából csak akkor, ha kihívást találnak a lehetséges partner meghódításában. Ha túl könnyű, már nem is érdekes. Amikor küzdeniük kell, amikor meg kell harcolni a másikért, az az igazi flört és csábítás. Persze, aztán könnyen lehet, továbbállnak és keresik az újabb „áldozatot”. Vajon te is közéjük tartozol? A horoszkópból minden részlet kiderül.

Kos

Az egyik ok, amiért a Kos annyira szereti a hajszát, a csábítást, az a versenyhelyzet. Számára a szerelem is játék, szerelme pedig a nemes vad. És ő mindenen, így a szerelemben is nyerni akar. A legtöbbször sikerrel jár, és megkapja, amire vágyik. Persze, ha túl könnyen megy, már nem olyan értékes.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Sokkal bölcsebb, mint a korosztálya: 4 csillagjegy, akinek idős a lelke

Ikrek

Az Ikrek hajlamos egyszerre több vasat tartani a tűzben. Imádja az izgalmas beszélgetéseket, a flörtölést, a csábítást, az elköteleződéssel akadhatnak gondjai. Viszont, amikor valódi kihívásra talál, amikor a szerelme nagyon erősen inspirálja és fenntartja az érdeklődését, eszébe sem jut továbblépni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: