Ezek a csillagjegyek imádnak flörtölni, csábítani, de igazából csak akkor, ha kihívást találnak a lehetséges partner meghódításában. Ha túl könnyű, már nem is érdekes. Amikor küzdeniük kell, amikor meg kell harcolni a másikért, az az igazi flört és csábítás. Persze, aztán könnyen lehet, továbbállnak és keresik az újabb „áldozatot”. Vajon te is közéjük tartozol? A horoszkópból minden részlet kiderül.

Kos

Az egyik ok, amiért a Kos annyira szereti a hajszát, a csábítást, az a versenyhelyzet. Számára a szerelem is játék, szerelme pedig a nemes vad. És ő mindenen, így a szerelemben is nyerni akar. A legtöbbször sikerrel jár, és megkapja, amire vágyik. Persze, ha túl könnyen megy, már nem olyan értékes.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 csillagjegy, akiknek különleges küldetésük van a földön. Te is közéjük tartozol?

Ikrek

Az Ikrek hajlamos egyszerre több vasat tartani a tűzben. Imádja az izgalmas beszélgetéseket, a flörtölést, a csábítást, az elköteleződéssel akadhatnak gondjai. Viszont, amikor valódi kihívásra talál, amikor a szerelme nagyon erősen inspirálja és fenntartja az érdeklődését, eszébe sem jut továbblépni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: