Skorpió

Néha kiborítóan makacs tud lenni, arról nem is beszélve, hogy alig oszt meg magáról pár infót. De számít ez, ha egyébként tűzbe menne érted és nála nagyobb cheerleadered nem is lehetne? Mindenki mázlista, akinek van egy Skorpió barátja.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-26 - Megismerkedhet ma valakivel, aki már...

Halak

A Rákhoz hasonló érzelemgombóc csillagjegy, aki nem ismeri az önzőséget és jobban szeret adni, mint kapni. Ettől még nem csak a karácsonyi szezonban osztogatja az ajándékait, egész évben ott segít, ahol tud és mindig van egy kedves szava, ha lefelé görbülne a szád.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: