Gyakran kezdünk bele egy kapcsolatba olyan emberekkel, akiket alig ismerünk. És szinte lehetetlen a kapcsolat elején felmérni, vajon a párunk mennyire lesz hűséges hozzánk. De a horoszkóp talán a segítségedre lehet. Egy személy elkötelezettsége és hűsége ugyanis bizonyos mértékben a csillagjegye függvényében is megállapítható lehet.

Mindenki képes ugyan a hűségre, de bizonyos csillagjegyek általában hűségesebbek, mint mások. Például a föld jegyek, mint a Bak vagy a Szűz, általában elkötelezettebbek, mint a tűz jegyek, vagy a legtöbb levegő jegy. Lássuk, melyik a 4 leghűségesebb csillagjegy mind közül.

Skorpió

Azok, akik október 23. és november 21. között születtek, a Skorpió jegyébe tartoznak. Víz jegyként a Skorpiók intenzív érzéseikről és mély szeretetükről ismertek. Rendkívül hűségesek, és cserébe ugyanezt várják el a partnerüktől is. Szélsőséges természetük miatt semmit nem vesznek könnyedén a kapcsolatban. Amelyik pillanatban az árulásnak akár csak a legkisebb jelét is érzékelik, onnantól lefelé vezet az út.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a csillagjegy titokban bizonytalan és túlérzékeny, annak ellenére, hogy külsőre keménynek tűnik. Intenzitása rendkívüli szenvedélyéből fakad. Ha egyszer szerelmesek lesz, teljes szívvel-lélekkel a kapcsolatnak áldozza magát. De ahhoz, hogy bizalmat és megértést építhessen ki a kapcsolatban, előbb nagyon alaposan kielemezi a párját.

Ha valaki egy Skorpióval lép kapcsolatba, a lehető legőszintébbnek kell lennie vele, ugyanakkor meg kell próbálnia minél biztonságosabb és teljes bizalomra épülő kapcsolatot kiépíteni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: