Ezek a csillagjegyek határozottak, következetesek, elszántak, nem mellesleg keményen odateszik magukat, ha a céljaikról, az elhatározásaikról esik szó. Pontosan tudják, mit akarnak elérni, megvalósítani az életükben, s ahhoz kőkeményen ragaszkodnak is. A horoszkóp szerint nekik nem lehet és nem is érdemes nemet mondani…

A Kos a legerőteljesebb csillagjegy

A Kos mindenkinél elszántabb, rendkívül energikus és pontosan tudja, mit akar elérni az életében. Sosem hezitál, nem ijed meg a kihívásoktól, bátran belevág az ismeretlenbe. Lobbanékony, türelmetlen alkat, ezért általában mindig akad egy-két ellensége. Őszinte csillagjegy, ami a szívén, az a száján, kendőzetlenül mondja ki a véleményét. Meglehetősen konok és makacs, ha valamit a fejébe vesz, arról nem könnyű lebeszélni. Az is biztos, hogy a bátorsága, az elszántsága és a kifogyhatatlan energiája teszi őt keménnyé és erőteljessé.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió a legkeményebb csillagjegy

A Skorpióval nem érdemes ujjat húzni. Nagyon erőteljes csillagjegy, de egészen másként, mint a többiek. Őt ugyanis egészen más érzelmi szint jellemzi. Amit akar, teljes szívével, lelkével akarja, és persze el is éri a célját. Megállíthatatlan és ellenállhatatlan. Hajlamos a kritikára, és időnként agresszív is lehet, ezért nem mindig könnyű kijönni vele. Aki ugyanakkor mélyen ismerheti őt, pontosan tudja róla, mennyire lojális és megbízható. A szerelemben is domináns alkat, nem viseli a visszautasítást, ugyanakkor hűséges, kitartó és szenvedélyes partner.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: