Ezek a csillagjegyek nagyon értik, mit és hogyan tegyenek az ágyban. Ők a legmerészebbek, a legmagabiztosabbak. Van is mire büszkének lenniük, mert a szexben különösen kreatívak, szenvedélyesek, aktívak. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Bak. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Kos a legmagabiztosabb az ágyban

A Kos kihívások, kaland nélkül talán élni sem tudna. Mindez pedig a szexre is érvényes nála. A hálószobában szívesen beszél, és párjától is elvárja, hogy őszintén kimondja, mit és hogyan szeret, mire vágyik. Nem olvas a gondolatokban, a szavak és tettek erejében hisz. Lehengerlő és magabiztos, tudja, mit és hogyan akar, viszont nem igazán türelmes típus. Annál inkább kedveli az újdonságokat, kifejezetten merész, nála tabuk sem léteznek. A vágya könnyen fellobban, a gondolat, hogy mások is megláthatják szeretkezés közben, még inkább felperzseli benne a szenvedélyt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Sok barátja már igazán hiányolja társaságát kedves Kos. Miért nem megy el velük ma este egy kicsit kikapcsolódni? Próbálja félretenni egy napra családi dolgait, munkahelyi problémáit és lazítson azokkal, akikkel igazán el tud lazulni. Ne feledje, ha nem ragadja meg ezeket a pillanatokat, akkor az élet nagy örömeirõl is lemond.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez az 5 csillagjegy akaratlanul is összetörheti a szívünket

Ez az 5 csillagjegy akaratlanul is összetörheti a szívünket

Mutatjuk: ez az 5 csillagjegy akaratlanul is összetörheti a szívünket. De nem tehetnek róla, ilyen a természetük.

Cikkajánló Tovább olvasom

Az Oroszlán tudja, mit akar

Az Oroszlán csöppet sem szégyenlős típus, az egyenesség híve. Bátor, merész, eszébe sem jutna bármit is takargatni. A hálószobában főleg nem. A szexben azonnal átveszi az irányítást, de kétségtelenül érti is a dolgát, imádja látni, hogy partnere élvezi az együttlétet. Hajlamos azt gondolni, ő a legjobb, a legnagyszerűbb szerető, szerelme jobbat nem is találhatna nála. A túlzott magabiztossága időnként visszaüthet, kellő türelemmel, odaadással sokkal többet érhet el, mint a nagy akarással és a nagyszerűsége bizonygatásával. Valójában semmi szüksége nincs a bizonyításra, amikor átadja magát a szenvedélynek, valóban ő a legnagyszerűbb szerető

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-21)

Tartsa nyitva ma szemét és fülét kedves Oroszlán. Lehet, hogy régóta keres valamit, vagy valakit, de sikertelenül, azonban ma akár a legváratlanabb helyeken találhatja meg. Nem is biztos, hogy pontosan elképzeléseinek megfelelõ a találat, ám egy kis fantáziával az élet adta lehetõségeket nagy sikerrel átültetheti saját igényeibe.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: