Ezek a csillagjegyek nagyon értik, mit és hogyan tegyenek az ágyban. Ők a legmerészebbek, a legmagabiztosabbak. Van is mire büszkének lenniük, mert a szexben különösen kreatívak, szenvedélyesek, aktívak. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-14)

Csak azért, mert ma rendkívül nagyvonalú hangulata van, nem szükséges mindjárt, mindenkinek válogatás nélkül segítõ kezet nyújtani, kedves Bak, még akkor sem, ha ebben a nagy jótékonykodásban alapvetõen önmaga is kedvét leli. Annál is inkább, mivel van a környezetében valaki, aki nagyon közel áll szívéhez, s nagy segítségre lenne szüksége öntõl, de nem meri kérni. Derítse fel, ki ez az illetõ és segítsen minden erejével neki, hisz õ legalább megérdemli!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Kos a legmagabiztosabb az ágyban

A Kos kihívások, kaland nélkül talán élni sem tudna. Mindez pedig a szexre is érvényes nála. A hálószobában szívesen beszél, és párjától is elvárja, hogy őszintén kimondja, mit és hogyan szeret, mire vágyik. Nem olvas a gondolatokban, a szavak és tettek erejében hisz. Lehengerlő és magabiztos, tudja, mit és hogyan akar, viszont nem igazán türelmes típus. Annál inkább kedveli az újdonságokat, kifejezetten merész, nála tabuk sem léteznek. A vágya könnyen fellobban, a gondolat, hogy mások is megláthatják szeretkezés közben, még inkább felperzseli benne a szenvedélyt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-14)

A mai nap könnyen részesülhet szemrehányásban egy olyan dolog kapcsán, melyrõl lehet, hogy nem is ön tehet. Ha alaptalannak érzi a vádakat, akkor ne is törõdjön velük. Próbálja meg minél gyorsabban tisztázni magát és folytassa a munkáját a jól meg szokott módon. Ha viszont jogosan bírálták, akkor nincs mit tenni, fogadja el a tanácsot és legközelebb igyekezzen mindent helyesen csinálni. A nap többi részében próbáljon meg kikapcsolódni és elfelejteni a munkahelyen történteket. Nézzen meg egy jó filmet vagy szórakozzon barátaival.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Mire lehetsz büszke? A horoszkópod elárulja! Az ikrek intelligensek, a kos inspiráló, de a…

Mire lehetsz büszke? A horoszkópod elárulja! Az ikrek intelligensek, a kos inspiráló, de a…

Mire lehetsz büszke? A horoszkópod elárulja! Az ikrek intelligensek, a kos inspiráló, de a…

Cikkajánló Tovább olvasom

Az Oroszlán tudja, mit akar

Az Oroszlán csöppet sem szégyenlős típus, az egyenesség híve. Bátor, merész, eszébe sem jutna bármit is takargatni. A hálószobában főleg nem. A szexben azonnal átveszi az irányítást, de kétségtelenül érti is a dolgát, imádja látni, hogy partnere élvezi az együttlétet. Hajlamos azt gondolni, ő a legjobb, a legnagyszerűbb szerető, szerelme jobbat nem is találhatna nála. A túlzott magabiztossága időnként visszaüthet, kellő türelemmel, odaadással sokkal többet érhet el, mint a nagy akarással és a nagyszerűsége bizonygatásával. Valójában semmi szüksége nincs a bizonyításra, amikor átadja magát a szenvedélynek, valóban ő a legnagyszerűbb szerető

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-14)

Ma ékesen kifejezõdésre juthat, mennyire kreatív is tud lenni, kedves Oroszlán! Ehhez azonban ma minden tehetségét és tudását be kell vetnie a siker érdekébe, hogy célt érjen, ám ez önnek nem okozhat problémát, sõt. Tudván, mennyire szereti a kihívást jelentõ, egyszersmind érdekes feladatokat, szinte kényeztetve érezheti magát a mai tevékenykedése által. Mutassa meg, miért is Oroszlán a születésekor domináns csillagkép neve!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: