Ezek a csillagjegyek nagyon értik, mit és hogyan tegyenek az ágyban. Ők a legmerészebbek, a legmagabiztosabbak. Van is mire büszkének lenniük, mert a szexben különösen kreatívak, szenvedélyesek, aktívak. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Ne riadjon vissza a mai nap kihívásaitól, kedves Bak, hisz szenvedélye ma páratlan hajtóerõ lehet az ön számára, ami minden akadályon átlendíti majd! Ön csak tegye, amit ösztönei súgnak, tüzeljen csípõbõl és ússzon az árral, akkor elképesztõ eredmények érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Kos a legmagabiztosabb az ágyban

A Kos kihívások, kaland nélkül talán élni sem tudna. Mindez pedig a szexre is érvényes nála. A hálószobában szívesen beszél, és párjától is elvárja, hogy őszintén kimondja, mit és hogyan szeret, mire vágyik. Nem olvas a gondolatokban, a szavak és tettek erejében hisz. Lehengerlő és magabiztos, tudja, mit és hogyan akar, viszont nem igazán türelmes típus. Annál inkább kedveli az újdonságokat, kifejezetten merész, nála tabuk sem léteznek. A vágya könnyen fellobban, a gondolat, hogy mások is megláthatják szeretkezés közben, még inkább felperzseli benne a szenvedélyt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Kedves Kos, ma lehet, hogy a hangulata egy kissé nyomasztó lesz, valamint bizony rá kellhet szánnia magát, hogy foglalkozzon egy rég elkerült problémával. Amennyiben otthonában van egy már rég érõ konfliktus, amit beletörõdve a kellemetlenségbe inkább mindig halogatott, most ne tegye, próbáljon megoldást találni, lehetõleg olyat, ami kompromisszumon alapszik. Vigyázzon, hiszékenysége könnyen csapdába csalhatja.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ennek a 5 csillagjegynek mindig lesz pénze! Nekik sosem lesznek anyagi gondjaik...

Ennek a 5 csillagjegynek mindig lesz pénze! Nekik sosem lesznek anyagi gondjaik...

Vannak olyan csillagjegyek, akik egyszerűen az anyagiak, üzleti életük terén sikerre vannak ítélve. Bármiből aranyat csinálnak, és jól bánnak a pénzzel. Nézzük, melyik az az 5 csillagjegy, akik egészen biztosan sikeresek lesznek az üzleti életben.

Cikkajánló Tovább olvasom

Az Oroszlán tudja, mit akar

Az Oroszlán csöppet sem szégyenlős típus, az egyenesség híve. Bátor, merész, eszébe sem jutna bármit is takargatni. A hálószobában főleg nem. A szexben azonnal átveszi az irányítást, de kétségtelenül érti is a dolgát, imádja látni, hogy partnere élvezi az együttlétet. Hajlamos azt gondolni, ő a legjobb, a legnagyszerűbb szerető, szerelme jobbat nem is találhatna nála. A túlzott magabiztossága időnként visszaüthet, kellő türelemmel, odaadással sokkal többet érhet el, mint a nagy akarással és a nagyszerűsége bizonygatásával. Valójában semmi szüksége nincs a bizonyításra, amikor átadja magát a szenvedélynek, valóban ő a legnagyszerűbb szerető

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Kedves Oroszlán, a mai nap biztosan nem fog tétlenül telni. Mivel természetébõl fakadóan is nagyon szorgos, így meg fog birkózni a megnövekedett munkamennyiséggel, de bizony lehetséges, hogy nap végére önmagához képest eléggé kimerül. Mivel élete egyéb területein, fõként párkapcsolatában, nincs a helyzet magaslatán, jól fog esni, hogy a rengeteg feladat egy kicsit feledteti önnel egyéb gondjait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: