A Skorpió a legszenvedélyesebb

A Skorpió nem tartozik a tüzes csillagjegyek közé, mégis talán mindenkinél szenvedélyesebb csillagjegy. Nagyon érzékeny típus, szinte belelát a párja lelkébe. Neki nem fontos elmondani, mit és hogyan tegyen, hiszen belülről érzi, mi a legjobb a szerelmének. Imádja a szexet, és szinte mindenkor hajlandó az izgalmas hancúrozásra. Hajlamos ugyanakkor a szeretkezést is túlzottan szigorúan venni, semmi sem keseríti el jobban, mintha úgy érzi, párja nem élvezi az együttlétet. Számára a szex nemcsak szeretkezést és testi örömöket jelent, hanem igazán mély, szavakkal meg sem magyarázható tapasztalatot, lelki átalakulást. Szinte újjászületik a szeretkezésben, ezért is olyan nagyszerű az ágyban.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma meglehetõsen frissen ébredhet, és hamar feltöltõdhet szellemi energiákkal, melyek következtében, esze élesen vág, szíve pedig hevesen dobog. Ezt a csupa pozitív életenergiát mások is tudat alatt érezhetik ma önön és nem is ódzkodnak majd tanácsot kérni öntõl, családtagja éppúgy, mint barátai. Mondja el mindenkinek õszintén a véleményét, hisz ez pont az ön asztala, legyen szó szakmáról, vagy szívügyekrõl. Élvezze a reflektorfényt, kedves Skorpió, hisz ott érzi csak igazán elemében magát, amivel a világon nincs is semmi baj!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Nyilas a legizgalmasabb szerető

A Nyilas szintén tüzes jegy, mint az Oroszlán és a Kos, nem véletlenül tartozik ő is a legmerészebb, legnagyszerűbb és legszenvedélyesebb szeretők közé. Imádja az izgalmakat, a kalandot, a változatosságot, no és persze a szexet. Független és szabad típus, a szeretkezésben is pontosan ilyen. Könnyed és kommunikatív, neki sem jelent problémát kimondani, amit gondol. Nagyon optimista és nyitott, ahogyan a szexben is az. Nincsenek nála korlátokat és szabályok, a pillanatnak él. Kedves és lenyűgöző, figyelmes és nagyvonalú az ágyban. Vele még a szex is valódi szórakozás.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-15)

Ma kivételes fogékonyságot mutathat a spiritualitás és más metafizikai kérdések iránt, aminek következtében mai tapasztalásaiból sokat tanulhat, és hamar megszülethet az új felismerés is, melyet azonnal, szívesen meg is osztana barátaival, azonban még elõtte be kellhet fejeznie a munkáját. Tárolja az információt, kedves Nyilas, és tartson ki amellett, hogy elõbb a munka, aztán a szórakozás, de nem azért, mert mások azt gondolják, hogy így helyes, hanem azért, mert az ön lelkiismerete csak akkor nyugodt, ha becsülettel jár el. Megéri, hisz lehet, hogy késõbb, de legalább felhõtlenül szórakozhat, beszélgethet.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Hűséges vagy sem? A horoszkóp lebuktatja a csillagjegyeket

Hűséges vagy sem? A horoszkóp lebuktatja a csillagjegyeket

A hűséget sokféleképpen lehet értelmezni. Néhány csillagjegynél több minden is belefér a fogalomba, míg másoknál már a kósza flört is kiüti a biztosítékot. Mindenkinek mást jelent tehát a hűség, és pontosan ez okozhat számtalan félreértést, álmatlan éjsza

Cikkajánló Tovább olvasom

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!