Az Oroszlán a legmagabiztosabb

Az Oroszlán hajlamos azt gondolni, ő mindenki és mindenek fölött áll, ő a legjobb, ezért a legjobbat is érdemli. Nem véletlenül, hiszen a narcisztikus viselkedési minta az ő esetében viszonylag gyakran fordul elő. Márpedig ez a típus előszeretettel manipulálja a környezetét. Meggyőződése, hogy mindenki pontosan azt kapja, amit megérdemel, a királynak pedig természetesen minden jár. Amit vagy akit akar, azt csak és kizárólag magának akarja. Olyan lenyűgözően csavar az ujja köré, hogy esélyed sincs menekülni előle, szinte szó szerint becserkész és levadászik. Az is biztos, óriási a szíve és a lelke, ha akar, mindenestül akar, és ha ehhez manipulálnia kell, akkor manipulál.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő a függetlenséggel manipulál

A Vízöntő valóban boldog és szívesen veszi, amikor fülig beleszeretsz. Úgy tűnhet, az érzéseidet is viszonozza. Ne is kételkedj benne, ő ugyanis sosem manipulálna érzelmileg. Ő is az a típus, aki ha valamit nagyon akar, azért mindent megtesz, hogy megszerezze magának. A probléma és a manipuláció ott kezdődik nála, hogy nagyon gyorsan veszíti el kezdeti lelkesedését és érdeklődését, akár egészen rövid idő után is valami mást, valami újat akar. És ilyenkor jön a szerinte jól beváló, mégis meglehetősen manipulatív szöveg:  „Te nagyszerű és szuper vagy, nálam sokkal, de sokkal jobbat érdemelsz.” Talán még igaza is van.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2020-12-19

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: