Ezek a csillagjegyek sosem bocsátják meg a félrelépést. A megcsalás belőlük a lehető legrosszabb oldalukat hozza ki. A fájdalmat, ha látszólag túl is lépnek rajta, sosem felejtik el, és tesznek róla, hogy párjuk se vétsen ellenük többé. Nem biztos, hogy szakítanak, de az biztos, hogy megrendül a bizalmuk. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Kos nehezen bocsát meg

A Kosnak óriási erőfeszítésébe kerül, hogy legyőzze a büszkeségét, ha egyáltalán képes erre. Amikor kiderül, hogy párja megcsalta, szinte azonnal bosszút forral magában. És pontosan a büszkesége miatt teszi ezt, hiszen vele ilyen nem fordulhat elő. Még csak fel sem emeli a hangját, magában tervez, gondolkodik. Aztán a legváratlanabb pillanatban bombaként robban óriási káoszt teremtve maga körül.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-07-24

Az Oroszlán büszkébb annál, hogy megbocsátson

Az Oroszlán rendkívül büszke csillagjegy, ezért ha félrelépésen éri a párját, fogja a holmiját, összecsomagol, és szó nélkül otthagyja hűtlen szerelmét. Csak ezután kezdődik a dráma, és a kegyetlen visszaszúrás. Ugyanakkor sosem teszi mindezt nyilvánosan, mert nem szeretné, ha mások tudnák, mi történt vele, vagy a kapcsolata éppen romokban hever. Szóval mindent csak úgy tesz, hogy mások ne lássák, és ne hallják, de ahhoz már elég hangos, hogy párja értsen a fájdalmából.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: