Mindenkinek van legalább egy ismerőse, aki állandóan morgolódik valamin. Ezeknek az embereknek mindegy, hogy min akadhatnak ki, a lényeg, hogy tudjanak problémázni. Állandóan dühösek valamiért, harcban állnak a világgal. Akár a legkisebb dolog, például egy ruhacímke, ami nem úgy áll, ahogy szeretnénk, vagy a lassan érkező lift miatt is képesek dühbe gurulni.

1. Bika (április 20. – május 20.)

A Bika jegyűek igazi irányításmániások, ha nem az övék a hatalom, akkor azonnal elvesztik a fejüket. Iszonyatosan frusztráló számukra az, mikor apró kellemetlenségek történnek, mivel úgy érzik, nincsenek kontrollban. A lehiggadás nem az erősségük, napokig képesek agyalni a legkisebb sérelmeken is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március 15. vasárnap – Bika, Rák, Mérleg, Skorpió, Bak, Halak, Nyilas, Oroszlán, Ikrek

2. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegyben születetteknek nagyon alacsony a toleranciaszintje, a legkisebb dolgokon is képesek kiborulni és jelenetet rendezni. Gyakran visszatartja őket a siker elérésében a dühös természetük.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: