Mindenkinek van legalább egy ismerőse, aki állandóan morgolódik valamin. Ezeknek az embereknek mindegy, hogy min akadhatnak ki, a lényeg, hogy tudjanak problémázni. Állandóan dühösek valamiért, harcban állnak a világgal. Akár a legkisebb dolog, például egy ruhacímke, ami nem úgy áll, ahogy szeretnénk, vagy a lassan érkező lift miatt is képesek dühbe gurulni.

1. Bika (április 20. – május 20.)

A Bika jegyűek igazi irányításmániások, ha nem az övék a hatalom, akkor azonnal elvesztik a fejüket. Iszonyatosan frusztráló számukra az, mikor apró kellemetlenségek történnek, mivel úgy érzik, nincsenek kontrollban. A lehiggadás nem az erősségük, napokig képesek agyalni a legkisebb sérelmeken is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 férfi csillagjegy, aki a leghűtlenebb mind közül! Kerüld ezeket a pasikat, ha komolyra vágysz!

2. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegyben születetteknek nagyon alacsony a toleranciaszintje, a legkisebb dolgokon is képesek kiborulni és jelenetet rendezni. Gyakran visszatartja őket a siker elérésében a dühös természetük.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma, kedves Szûz, igazán segítõkész kedvében van, ugyanis saját feladatai elvégzése után még arra is marad elég energiája, hogy besegítsen környezetének ügyes-bajos dolgaikban. Ez nagyon szép gesztus és higgye el, ha nem is csinálja jól, mindenkinek jól esik ez a kis figyelmesség és alkalomadtán nem marad kedvessége viszonzatlan.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: