Az alkalmi kapcsolatokat sokan hajlamosak elítélni, de akadnak, akik semmilyen kivetni valót nem találnak a laza, könnyed flörtökben, szerelemben. Ezek a csillagjegyek kifejezetten szórakoztatónak és több mint megfelelőnek tartják a rövidebb románcokat, mert így elköteleződniük sem kell. Vajon te is köztük vagy?

A Kos (március 21 – április 19.)

A Kos, ha akarja, leköti magát, de legalább ennyire vonzódik a könnyed, alkalmi kapcsolatokhoz is. Tüzes csillagjegyként mindent akar, és mindent lehetőleg gyorsan, így a kapcsolatai gyorsan kezdődik, és többnyire ugyanilyen gyorsan érnek véget. Amikor eléri őt is a végzete, mert olyan társsal találkozik, aki lenyűgözi, és elvarázsolja, hajlandó tenni a tartós kapcsolatért is. Viszont nem esik kétségbe, amikor kedvére flörtölhet, kalandozhat, közben pedig az ideális párt keresgélheti.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp, 2023. december 22-24.: A Skorpióra sorsszerű találkozás vár, a Halak szentestéje meglepően alakul

Az Ikrek (május 21 – június 20.)

Az Ikrek nem mindenkor tűnik igazán határozottnak. Sőt, az esetek többségében inkább a szórakoztató élményeket keresi, és ha nem muszáj, nem dönt egy valaki mellett. Valójában tökéletesen elégedett az időnként „horogra akadt” alkalmai partnerekkel is. Hajlamos azon agyalni, hogy az éppen mellette lévő társ megéri-e az idejét, az energiáját, aztán mire dűlőre jut, már a másik unja meg a folyamatos habozást. Nem véletlenül sodródik gyakran se veled, se nélküled kapcsolatokba. Előbb-utóbb persze ő is rátalál arra a valakire, aki igazán megmozgatja a a fantáziáját.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: