Felmelegítve csak a töltött káposzta jó – hangzik a mondás, ám akadnak, akik a párkapcsolattal is így vannak: ők ugyanis adnának még egy esélyt az exnek. A megbocsátás, a közös emlékek, az egykori érzelmi kötelék, a szexuális harmónia sokat nyom a latba náluk. Nem könnyen lépnek túl a szakításon, sokszor hosszabb ideig is a korábbi szerelem emlékében élnek.  Lássuk, melyik az a négy csillagjegy, akitől a próbáljuk meg újra gondolat csöppet sem áll távol a szakítást követően sem.

1. Ikrek

Az Ikrek a csillagjegyek kommunikátora, nosztalgikus alkat, az egykori szép emlékekre szívesen emlékezik vissza, s ez elég ahhoz, hogy visszafogadja exszerelmét. Az egyik legfőbb érve a békülésre a kettejük közötti szellemi kapcsolat magas foka, amiről úgy gondolja, hogy nem mindenkiben találja meg. Hiányozhatnak számára azok a mély beszélgetések, amelyeket az exével folytatott éppúgy, mint az egymás kölcsönös megértése.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2024-01-17

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: