2. Rák

A Rák számára fontos az otthon és a kényelem érzete. Éppen ezért, ha nem zárkózik el a gondolattól, hogy visszafogadja egykori szerelmét, annak hátterében a biztonságérzet újjáteremtése húzódik meg. Ő is nosztalgikus alkat, s hajlamos egy idő után mindenkit a valóságnál jóval kedvezőbb színben látni. Az idő nála tényleg megédesíti az egykori emlékeket és kapcsolatot. A szívére hallgat, s korántsem mérlegeli az érveket és ellenérveket, mielőtt zöld utat adna az újrakezdésnek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

3. Mérleg

A Mérleg a szépséget, a romantikát, a szerelmet testesíti meg. S pontosan ezért nem zárkózik el egy második esélytől, hiszen ő gyakran magába a szerelembe szerelmes. Egy rövidke üzenet az extől életre kelti az összes emlékét, s máris arról álmodozik, hogyan alakulna a párkapcsolat, ha újrakezdenék. Őt egyébként is nagyon könnyű elvarázsolni, pedig jobban tenné, ha két lábbal a földön maradna, hiszen ezáltal elkerülhetné, hogy olyan expartnereket is visszafogadjon, akik ezt meg sem érdemlik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy meghívást kaphat egy eseményre, melyen most nem sok kedve lehet részt venni, viszont az mindenképpen jót tenni egy érdekeltségének, vagy karrierjének. Mennyire fontos most a szakmai fejlõdés és egyáltalán az ez irányú kapcsolatok? Gondolja végig eme kérdést, s csak akkor menjen, ha tényleg nagyon muszáj, kedves Mérleg.

4. Halak

A Halak nyitott és befogadó típus, mind az embereket, mind az ötleteket illetően. S ez érvényes az egykori szerelmével való újrakezdés gondolatára is. Főként, hogy hajlamos arra koncentrálni, miért is nem működött a viszony kettejük között. Természetesen ő is szívesen ábrándozik és nosztalgiázik ahelyett, hogy egészben vizsgálná meg az egykori kapcsolatot. Ilyenkor pedig könnyedén meglódul a fantáziája, s máris sokkal szebb fényben látja a múltat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma késésekkel lehet számolnia, kedves Halak, azonban, ennek ellenére, igencsak izgalmasnak és hasznosnak bizonyul majd mégis a nap. Különösen az estéje sûrûsödhet be, de minden bizonnyal megéri majd a fáradságot, ha megtudja, milyen meglepetést is szánnak mára az ön számára a csillagok...

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-26 - A mai nap igen kettõsen alakulhat szerelmi téren.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: