2. Rák

A Rák számára fontos az otthon és a kényelem érzete. Éppen ezért, ha nem zárkózik el a gondolattól, hogy visszafogadja egykori szerelmét, annak hátterében a biztonságérzet újjáteremtése húzódik meg. Ő is nosztalgikus alkat, s hajlamos egy idő után mindenkit a valóságnál jóval kedvezőbb színben látni. Az idő nála tényleg megédesíti az egykori emlékeket és kapcsolatot. A szívére hallgat, s korántsem mérlegeli az érveket és ellenérveket, mielőtt zöld utat adna az újrakezdésnek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-05-28)

Egy családtagja, vagy barátja, ma egy igen érdekes, talán érzelmes dologba avathatja be, esetleg lát, vagy hall valamit, ami nagyon megérintheti önt. Ez mély gondolatokat indíthat el, esetleg nagy kérdéseket vethet fel önben, melyek megválaszolásával, közelebb kerülhet a világ jobb megértéséhez, ennél pedig kevés izgalmasabb dolog van, kedves Rák! Élje meg ezt a furcsa, mégis érdekes utazást!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. Mérleg

A Mérleg a szépséget, a romantikát, a szerelmet testesíti meg. S pontosan ezért nem zárkózik el egy második esélytől, hiszen ő gyakran magába a szerelembe szerelmes. Egy rövidke üzenet az extől életre kelti az összes emlékét, s máris arról álmodozik, hogyan alakulna a párkapcsolat, ha újrakezdenék. Őt egyébként is nagyon könnyű elvarázsolni, pedig jobban tenné, ha két lábbal a földön maradna, hiszen ezáltal elkerülhetné, hogy olyan expartnereket is visszafogadjon, akik ezt meg sem érdemlik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-05-28)

A mai napon, játékosság és jókedv jellemezheti, még, ha kicsit elfoglaltnak és fáradtnak is érzi magát. Mindez azért lehet, mert, ha jobban belegondol, sokan szeretik önt, sõt, fel is néznek önre, értékelik munkáját és mindazt, amin dolgozik, legalábbis azok, akik igazán számítanak. Kell ennél nagyon elismerés?

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Halak

A Halak nyitott és befogadó típus, mind az embereket, mind az ötleteket illetően. S ez érvényes az egykori szerelmével való újrakezdés gondolatára is. Főként, hogy hajlamos arra koncentrálni, miért is nem működött a viszony kettejük között. Természetesen ő is szívesen ábrándozik és nosztalgiázik ahelyett, hogy egészben vizsgálná meg az egykori kapcsolatot. Ilyenkor pedig könnyedén meglódul a fantáziája, s máris sokkal szebb fényben látja a múltat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-05-28)

Ma ékesen bebizonyosodhat, mennyire is kedveli a jó társaságot, ugyanis, ma pont egy ilyenbe csöppenhet, kedves Halak, ahol szinte kötelezõ lesz a jókedv és a vidámság! Élvezze egy kicsit a helyzetet, hiszen, nem túl gyakori, hogy az ember annyira megtalálja a hangot valakikkel, amennyire ma önnek sikerül. Jó szórakozást!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Ők a legcsodálatosabb női csillagjegyek, akiket minden férfi csodál!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: