A horoszkópok szerint a csillagjegyeket eltérő tulajdonságaikról, személyiségjegyeikről ismerheted fel. Néhányan nagyon kedvesek és önzetlenek, másoknak - velük ellentétben - saját maguk sokkal fontosabb. Ez a négy csillagjegy például rémesen önző. Kik ők? Íme, a részletek. Vajon te is köztük vagy?

Az Oroszlán a legnagyszerűbb

Az Oroszlán pozitív tulajdonságai között mindenképpen meg kell említeni őszinteségét, egyenes jellemét, hatalmas szívét. Mindenkivel nagyon figyelmes és nagyon előzékeny, akitől megkapja a tiszteletet és a szeretetet. Bátor és valójában semmitől sem fél (de legalábbis sosem mutatná), nem létezik előtte átugorhatatlan akadály, amit akar, mindig eléri. Az Oroszlán erről az oldaláról valóban lenyűgöző. Másfelől akkor érzi a legjobban magát, ha a világ körülötte forog, ha mindenki az ő nagyszerűségét csodálja, neki hódol. Épp mint a királynak vagy királynőnek. Rémesen én-központú típus. Nagyon kíméletlen tud lenni, nem érdekli, hogy viselkedésével, szavaival megbánt másokat. Óriási az egója, csillapíthatatlanul éhes a figyelemre, képtelen elviselni, ha nem ő a társaság középpontja. Szerinte ő a legnagyszerűbb, mindenki más csak követheti.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp február 19. szerda – Bika, Mérleg, Bak, Kos, Nyilas, Vízöntő, Halak, Rák, Ikrek, Kos, Szűz figyeljetek!

A Skorpió manipulál

A Skorpió pontosan úgy gondolja, mint az Oroszlán, hogy a világ csakis körülötte forog. Meglehetősen önző, amit persze nem vallana be. Amikor beszélgetés közben úgy érzi, partnere többet tud nála, beveti elképesztő manipulációs képességét. A beszélgetés fonalát úgy görgeti tovább, hogy minél több információt szedjen ki a másikból a nélkül persze, hogy az észrevenné mindezt. Ilyenkor hűvös és távolságtartónak mutatja magát, ugyanakkor megnyerő és elbűvölő is egyben. A Skorpió szereti a titokzatosságot, de az is biztos, egyfajta misztikus aura lengi körül, ettől olyan vonzó és ellenállhatatlan csillagjegy. Az igazság viszont az, hogy mindezt csakis a saját érdekében teszi. Párkapcsolatában elképesztően féltékeny, már-már paranoiás, ellenőrzi párja minden lépését. Addig faggatózik, addig kutat, amíg bizonyítékot nem talál. Ha beigazolódik a sejtése, soha többé nem bocsát meg.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek olyan változékony, mint az időjárás

Vitathatatlan, az Ikrek meglehetősen kiszámíthatatlan típus. Annak ellenére, hogy nagyon intelligens, vidám és társaságkedvelő, arról az oldaláról is ismert, hogy olyan változékony, mint az időjárás. Egyik oldaláról nagyon kedves, megnyerő és odaadó, máskor viszont borzasztóan hiú és szereti azt gondolni, ő a világegyetem központja. Aki nem ért vele egyet, törli még az emlékezetéből is. Nem igazán törődik másokkal, és az sem érdekli, ha megbánt másokat. Csak a saját képességeiben bízik, és abban, hogy úgy is eléri, amit akar. Mindig tartogat egy B-tervet, ha bármi keresztezné az elképzeléseit. Amikor az Ikrek önbizalma túlzottan is helyén van, tökéletesnek gondolja magát, aki sikerre született, és akit senki sem állíthat meg. Hidegen hagyja, mit mondanak vagy gondolnak mások, azt teszi, ami számára a legjobb.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: