Egy őszinte és érzelmes ölelés többet jelent a szavaknál. Minden kapcsolatban nagy a jelentősége. Legjobb barátod és a szerelmed számára is ugyanazt jelenti. Ezek a csillagjegyek tudják, hogyan kell érzékien ölelni. Te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

Bika

Számára kifejezetten fontos az érintés. Arra is figyel, hogy mi ér hozzá a bőréhez. Szereti a puha, finom tapintású ruhaneműket, a kiváló minőségű ágyneműhuzatot, de persze bolondul a párja öleléséért. És persze ő maga is imád ölelni, mert így igazán közel érzi magát a szerelméhez, akit nemcsak a karjaival, de a lábaival is szívesen átölel, már-már csimpaszkodik rajta. Ő természetesen aludni is úgy szeret, ha összebújhat valakivel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Szeret mindenben a legjobb lenni, és ez sok mindenben sikerül neki, például élen jár az ölelésben is. Sokszor az érintés, az ölelés segítségével kapcsolódik a kedveséhez és mindent megtesz azért, hogy megtalálja a mindkettőjüknek megfelelő pozíciót. Imádja, ha a párja a karjai között alszik el, és az ölelésével védelmezheti, miközben ő is védve érzi magát minden bajtól.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden hiába: ez a három csillagjegy sohasem lesz monogám típus

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: