Éppen ezért nagyon nehezen nyílnak meg bárki előtt. Lassan engednek a bizalmukba ismeretleneket, de még az ismerősöknek is olykor meg kell küzdeniük azzal, hogy őszintén megvallják nekik az érzelmeiket, vagy megmutassák, hogy milyenek is ők valójában. Mutatjuk, ez a 4 csillagjegy fél a legjobban attól, hogy megsérül egy kapcsolatban.

Rák

Semmi sem késztet visszavonulóra a legjobban egy Rákot, mint az, ha veszélyben érzi magát. Annak ellenére, hogy egy igazán szeretetteljes és érzelmes csillagjegyről van szó, mégis nehezükre esik, hogy a valódi érzéseiket megmutassák másoknak. Bizonytalanok lehetnek önmagukban, emiatt pedig a féltékenység óhatatlanul is megjelenik a kapcsolataikban.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

Meglehetõs ellenérzésekkel találhatja szembe magát a mai nap folyamán a Rák, melyeket nagyon a szívére vehet, még akkor is, ha nem is õ van a célkeresztben. A lelkiismeret-furdalás, vagy az igazságtalan vádak esetén fellépõ düh azonban nem válasz, még akkor sem, ha jogos. Muszáj lépéseket tennie azért, hogy, vagy helyrehozza, amit esetleg elrontott, vagy, hogy logikus észérvekkel és bizonyítékokkal alátámasztva, tisztázza magát a vádak alól.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Két csillagjegynek az októberi hónap nagyon sikeres lesz, viszont 3 csillagjegynek bizony kijut a tragédiából

Két csillagjegynek az októberi hónap nagyon sikeres lesz, viszont 3 csillagjegynek bizony kijut a tragédiából

Októberben lesznek olyan csillagjegyek, akik csak úgy ragyogni, tündökölni fognak. Számukra egy olyan időszak következik, amikor megtalálják önmagukat, a céljaik, álmaik beteljesülni látszanak, különleges emberekkel ismerkednek meg, akik új lehetőségeket

Cikkajánló Tovább olvasom

Szűz

A Szűz jegy szülöttei messze földön híresek arról, hogy rendkívül kritikusak és szinte megszállottan törekszenek a tökéletességre. Éppen ezért nagyon sebezhetők, hiszen egy pici hiba, egy kisebb – szerintük – tökéletlenség vagy kibillenés miatt bármikor képesek összeomlani. Annyira félnek attól, hogy bármit is rosszul csinálnak, hogy minden olyan véleménytől vagy megjegyzéstől képesek magukba roskadni – akár ismerkedés vagy flörtölés közben is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

Ma a találékonyság és a praktika vezethet el az áttörõ sikerekhez, melyek által igazán elégedett lehet teljesítményével. Amellett továbbá, hogy sok lehet ma a Szûz körül a jövés-menés, estére is jut majd kellõ mennyiségû energiája ahhoz, hogy kedvesével gyakorlatilag minden lehetséges értelemben kirúgják a ház falát, de különösen szexuális téren szökhet fel a hõmérõ higanyszála! Érthetõ, hisz végül is nincs is ennél nagyobb élvezet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: