Éppen ezért nagyon nehezen nyílnak meg bárki előtt. Lassan engednek a bizalmukba ismeretleneket, de még az ismerősöknek is olykor meg kell küzdeniük azzal, hogy őszintén megvallják nekik az érzelmeiket, vagy megmutassák, hogy milyenek is ők valójában. Mutatjuk, ez a 4 csillagjegy fél a legjobban attól, hogy megsérül egy kapcsolatban.

Rák

Semmi sem késztet visszavonulóra a legjobban egy Rákot, mint az, ha veszélyben érzi magát. Annak ellenére, hogy egy igazán szeretetteljes és érzelmes csillagjegyről van szó, mégis nehezükre esik, hogy a valódi érzéseiket megmutassák másoknak. Bizonytalanok lehetnek önmagukban, emiatt pedig a féltékenység óhatatlanul is megjelenik a kapcsolataikban.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-21)

Ma a hatalmába kerítheti a vágy, hogy valahogy nyomot hagyjon a világban, ám ez direktbe sosem megy, kedves Rák, bár tény, hogy kell hozzá a szilárd elhatározás. Merjen nagyot álmodni, s fogjon bele még ma, hogy egyszer ténylegesen valóra válhasson az, amit ma eltervezett!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A megfázás lelki okai, mert nem mindig a hideg és a vírusok okozzák!

A megfázás lelki okai, mert nem mindig a hideg és a vírusok okozzák!

A megfázás az egyik leggyakoribb népbetegség, ami főleg a hideg, téli időszakban jellemző.

Cikkajánló Tovább olvasom

Szűz

A Szűz jegy szülöttei messze földön híresek arról, hogy rendkívül kritikusak és szinte megszállottan törekszenek a tökéletességre. Éppen ezért nagyon sebezhetők, hiszen egy pici hiba, egy kisebb – szerintük – tökéletlenség vagy kibillenés miatt bármikor képesek összeomlani. Annyira félnek attól, hogy bármit is rosszul csinálnak, hogy minden olyan véleménytől vagy megjegyzéstől képesek magukba roskadni – akár ismerkedés vagy flörtölés közben is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-21)

Néha nagyon is nehéz megõriznie az embernek kreatív gondolkodását a társadalom által állított korlátokkal és sztereotípiákkal szemben. Ennek ellenére, ön csak maradjon eredeti, kedves Szûz, s ne kössön semmilyen kompromisszumot sem a minõség rovására!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: