Ezek a csillagjegyek szívesen flörtölnek, kedvelik a kalandokat, és ha nem muszáj, nem kötelezik el magukat. Számukra a nyár az önfeledtségről, a csábításról szól. Előbb-utóbb persze képesek magukat lekötni valaki mellett, de hogy erre mikor kerülhet sor, talán csak ők tudhatják. Vajon te is köztük vagy? Te sem szívesen kötöd le magad? A horoszkópból kiderülnek a válaszok.

Kos

A Kos számára a legizgalmasabb az ismerkedés, a hódítás, a csábítás időszaka. Imádja a kihívást, ami minél nagyobb, annál izgalmasabb. Uralkodó bolygója, a Mars szenvedéllyel tölti fel őt, ezért mindent nagyon szeret, amit szenvedéllyel tehet. Hosszú távon viszont mégis inkább az önállóságot keresi. Csak akkor állapodik meg, ha képes vagy fenntartani az érdeklődését, ha mindig újabb és újabb kalandként élheti meg a mindennapokat veled.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp október 5-től 11-ig: Minden adott ahhoz, hogy megleld azt, akit oly régóta keresel!

Ikrek

Az Ikrek folyton új élményekre vadászik, új emberekkel szeretne megismerkedni. Egyrészt végtelenül barátságos, szórakoztató és megnyerő típus, másrészt nem mindig kitartó, és a flörtöket sem veti meg. Játékos, kíváncsi és végtelenül izgalmasak csillagjegy, viszont senki kedvéért sem köti le magát, ha nem fűlik hozzá a foga. Ha vele szeretnél élni, légy izgalmas, keresd a változást, a folyamatos mozgást, a vidámságot, akkor biztosan nem hagy el.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: