Ezek a csillagjegyek képtelenek veszíteni a párkapcsolatukban. Belőlük a szerelmi csalódás a lehető legrosszabbat hozza ki. Vajon kik ők, és miért viseli meg őket a szakítás ennyire? A horoszkópból megtudhatod a választ.

Valójában mindenkit megvisel a szakítás. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor nem csupán szomorúságot, csalódottságot éreznek, amikor párjuk elhagyja őket. Mérhetetlen düh és fájdalom önti el a szívüket, és mintha megszűnne létezni az addig nagyon is szerethető oldaluk. Személyiségük sötétebb oldalát villantják fel, mert képtelenek a veszteséget elviselni, tolerálni párjuk döntését.

1. A Kos nem tud veszíteni

A Kos szenvedélyesen versenyez mind a munkájában, mind a magánéletében. Hihetetlenül ambiciózus, tele van energiával, lelkesedéssel, ő az, aki mindenkor a győzelemre törekszik. Éppen ezért is viseli annyira rosszul a vereséget. Képtelen veszíteni, képtelen elfogadni a gondolatot is, hogy alulmaradhat. Már pedig, ha párja mondja ki a végső szót, az számára egyenlő a teljes megsemmisüléssel és kudarccal.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. A Bak képtelen kezelni a szakítást

A Bak nagyon sokat vár önmagától, magasra helyezi a lécet. A Koshoz hasonlóan ő is győzelemre, sikerre született. Így, amikor vesztesnek, legyőzöttnek érzi magát, képtelen a helyzetet elfogadni, kifordul önmagából, elveszti a kontrollt az érzelmei fölött. Őrjöng, kiborul, senki nem képes megnyugtatni, megvigasztalni őt. Mindenkor a legjobb szeretne lenni, így a munkájában és a párkapcsolatában is. Céltudatos, nem ismer lehetetlent, a kudarcot már csak ezért sem ismeri el, még maga előtt sem.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Sok barátja már igazán hiányolja társaságát kedves Bak. Miért nem megy el velük ma este egy kicsit kikapcsolódni? Próbálja félretenni egy napra családi dolgait, munkahelyi problémáit és lazítson azokkal, akikkel igazán el tud lazulni. Ne feledje, ha nem ragadja meg ezeket a pillanatokat, akkor az élet nagy örömeirõl is lemond.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: