Ezek a csillagjegyek nem takargatják az érzéseiket, sőt bátran felvállalják, legyenek azok pozitívak vagy meghökkentő érzelmi kitörések. Velük kapcsolatosan pontosan tudni fogod, mennyire szeretnek téged, de azt is, hogy mennyire gyűlölnek... Te is köztük vagy? És a párod? A horoszkóp fellebbenti a fátylat a legérzelmesebb csillagjegyekről.

1. Bika

A Bika szomjazza az olyan kapcsolatokat, ahol őszintén, ítélkezéstől mentesen mutathatja meg az érzéseit vagy mondhatja el a véleményét bármiről. Olyan partnerre vágyik, akitől érzelmi biztonságot és támogatást kap, cserébe maximális lojalitást, hűséget, szeretetet várhatsz. Kedves és szeretetteljes, ritkán tart haragot. De aki egyszer megbántja, annak soha nem bocsát meg. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Rák

A Rák igazi hangulatember hírében áll, és mivel tudja is ezt magáról, nehezen enged fel. Retteg ugyanis az érzelmi sérülésektől. Amikor viszont érzelmileg biztonságban érzi magát, nem rejtegeti a valódi énjét, bátran megmutatja a szeretetét. Nagyon empatikus típus, szinte belelát a többiek érzelmeibe is, ezért ő tűpontosan tudni fogja, te mit és hogyan érzel iránta. A fájdalmat nehezen engedi el, hosszan bánkódik a szakítások után.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: