3. Skorpió (október 23 – november 21)

Vízjegy lévén a Skorpió nyugodt és hűvös viselkedést mutathat, miközben sokat leakaszt magának. Te azonban erre képtelen vagy és jobban teszed, ha hagyod, hogy ő legyen a lázadó, te pedig a segédje. Nagy bajba tud keverni téged. Ő a sötétség és a titokzatosság királynője. Miközben semmi gond nélkül képes fontos titkokat magában tartani, addig te elköpöd őket és ezzel bajba jutsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Brutálisan őszinte. Ha arra gondolsz, hogy elhívnád egy kiállításra, akkor nem fogja magában tartani, hogy az ujjal festés számára egy nagy rakás semmi és ezt a helyiségben mindenkivel tudatni is fogja.

4 csillagjegy, akiknek hatalmas anyagi gyarapodásban lesz részük 2020-ban!

4. Nyilas (november 22 – december 21)

Ezzel a jeggyel nagyon vigyázz. A Nyilas nagyon energikus és optimista, de az a mennyiségű energia mások számára nehezen kezelhető. Olyan dolgokra vehet rá, amelyek messze túlnyúlnak a komfort zónádon. Dolgokra, amiket később nagyon megbánhatsz, és amik miatt igazán zavarban fogod érezni magad. Nos, ez van. Ő már csak ilyen vad gyerek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon szeret szórakozni és ezzel nincs is semmi baj. Tudod, hogy vele mindig jókat lehet bulizni, azonban egyik pillanatban még azt tervezitek, hogy melyik bárba menjetek a haverokkal, a másikban már azt veszed észre, hogy letartóztatnak titeket valamilyen nyilvános incidens miatt.

Képes mindent túlanalizálni és a legkisebb dolgokból is akkor problémát csinálni, ami miatt már te is rosszul érzed magad. Emellett nagy benne a versenyszellem, amitől senkit nem kímél.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: