Ez a négy csillagjegy minden bizonnyal meg fog téged csalni. Hogy miért lépnek félre a párkapcsolatban? A horoszkópból ezt is megtudhatod. Ők azok, akik amilyen vonzóak és édesek, éppen annyira nehéz megbízni bennük. Te köztük vagy?

A Skorpió a legsz.xibb

A Skorpió alapvetően hűséges típus. Hogy mégis nagy valószínűséggel megcsal, azért lehetséges, mert óriási a libidója, elképesztően erotikus a kisugárzása. A legsz.xibb csillagjegy, és bizony, ha úgy adódik, él a kínálkozó lehetőséggel. Amikor kihunyt párkapcsolatában a szikra, máshol keresi azt, mert szüksége van erre, hogy létezni tudjon. Gyengének, sebezhetőnek érzi magát, amikor a hiányérzet gyötri. Már pedig a Skorpió nem akar sebezhető lenni. Ha meg akarod tartani Skorpió partneredet, ha azt szeretnéd, hogy hűségben, szeretetben kitartson melletted, akkor soha ne tedd féltékennyé, és adj meg neki az ágyban mindent, amire csak vágyik.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nem csak sokat dolgozhat, hanem, mindeközben, sokat tapasztalhat, és ez által tanulhat is szakmai téren, ami érdemben hozzátehet az elkövetkezendõ napok sikereihez! Legyen nyitott és kíváncsi, ahogy mindig, és ne ódzkodjon kérdezni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő nem bírja az unalmat

Csodás érzés megtapasztalni a Vízöntő szerelmét. Annak ellenére, hogy hűvös és távolságtartó, mégis nagyon figyelmes és mindent megtesz azért, hogy teljesítse a vágyaidat. Igaz, hogy ő a legbonyolultabb szerető, de az egyik legbölcsebb csillagjegy is, ráadásul ő az, aki sosem okoz csalódást az ágyban. Néhány dolgot viszont egyáltalán nem visel el, gyűlöli, amikor hibáztatod. Legyen rá valódi okod vagy sem, a számonkéréssel könnyen elriaszthatod. Nem szereti a korlátokat, ő szabad lélek, akit megfojtasz a túlzott ragaszkodással, a rövid madzaggal. Kreatív és szenvedélyes, ugyanezt várja el tőled is a hálószobában. Mert amikor unatkozik, más ágyában fogja a változatosságot keresni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: