Egyre többen engedik meg maguknak, hogy se szó, se beszéd eltűnjenek mások életéből, azaz ghostingoljanak. Nemcsak helyzet, hanem személyiség függvénye is, ki és mennyire képes ezt megtenni a másikkal. Vannak kifejezetten szellemé válni hajlamos csillagjegyek. Vajon köztük vagy? A horoszkópból kiderül.

A Rák

A Rákkal nem könnyű harmonikus kapcsolatban élni, mert meglehetősen temperamentumos típus, és mindig az aktuális hangulatának kiszolgáltatva cselekszik. Ha egyszer csak úgy minden átmenet nélkül tűnik el az életedből, ne hibáztasd magad, szinte biztosan benne keresendő az ok, ő az, aki éppen nem tudja, mit szeretne.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-09-09

A Skorpió

A Skorpióba meglehetősen kevés együttérzés szorult: hajlamos nagyon hideg fejjel dönteni, ilyenkor pedig nem különösebben érdekli, hogy mit érez a párja, és nem is törődik vele. Mivel szeret titokzatosnak tűnni, valójában még örömét is leli, amikor nyomtalanul eltűnhet. Ne bánkódj miatta, talán így megúsztál egy csomó bosszankodást és fájdalmat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: