Rák

Azt gondolnád, hogy a legérzelmesebb jegy szülötte minden szavát betartja? Hatalmas tévedés, de nem azért, mert hazug csaj lenne. Szimplán olyan gyorsan gondolja meg magát és változtatja a véleményét, amilyen gyorsan változik a Hold. Szóval ne vedd zokon, ha péntekre még bulit tervezett be veled, de a napján inkább kifarol a progiból.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ha eddig ne, akkor most bebizonyíthatja magának, hogy mennyire kitartó, kedves Rák. Ha tegnap belekezdett valami fontosba, akkor ne hagyja, hogy ügyei, vagy rossz természete eltántorítsák álmai megvalósításától. Akkor is folytassa, amit elkezdett, ha úgy tûnik, ma mindenki önt akarja.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Hiába ígérte meg a Mérleg pasid, hogy kitakarít, szinte biztos, hogy rumlis marad a lakás, ha rajta múlik. Nyugi, nem arról van szó, hogy képtelen megcsinálni, amit előre eltervez. Csak annyira túlvállalja magát jófejségből, hogy nem fér bele a napjába a sok önként bevállalt feladat. Segíts neki néha nemet mondani.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp - Még ha sokan azon a véleményen is vannak, hogy nem olyan fontos az első benyomás...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: