szakítás mindenki számára megterhelő érzelmi kihívás. Egyik pillanatban még szerelmes vagy, a másikban nem érzel mást, mint csalódottságot és ürességet. Az alábbi csillagjegyek ilyenkor azzal orvosolják a fájdalmat, hogy minél előbb továbblépnek egy új kapcsolatba. Még akkor is, ha lelkileg fel sem készültek, hogy teljesen megnyíljanak az új szerelemnek.

Kos

A Kos azonnal tudja, amikor egy hullámhosszra kerül valakivel. Uralkodó bolygója, a Mars energiája miatt sokszor azonnal érzi, hogy rátalált az igazira. Gyors természetével, odaadó szenvedélyességével nagyon is elképzelhető, hogy percekkel a szakítás után új kapcsolatban találja magát. Úgy van vele: mégis mire várna?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2022-10-29

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: