A párkapcsolati szerepek hamar kiderülnek. Vannak, akik inkább irányítani szeretnek, mások meg azt kedvelik, ha őket irányítják. Kimondva-kimondatlanul leosztódnak ezek a pozíciók. S hogy mi hogyan érezzük a legjobban magunkat, azt meghatározhatja az is, mikor születtünk. Mutatjuk, ez a 4 csillagjegy szeret a leginkább irányítani egy kapcsolatban.

Ikrek

A párkapcsolataikban is vezető, irányító szerpet töltenek be általában az Ikrek jegy szülöttei. Szeretnek a nyeregben lenni, ha más venné át ezt a szerepet, ha veszélyben érzik a pozíciójukat, azonnal támadnak, és addig harcolnak, ameddig csak lehet. Ha mégis vesztenek, nem hagyják annyiban, és mindent megtehetnek, hogy bebizonyítsák az igazukat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy csak a tökéletessel éri be

Skorpió

A Skorpiók olyan kapcsolatban érzik jól magukat, ahol ők irányítanak. Ha valaki be szeretné tölteni ezt a szerepet egy Skorpióval szemben, az szinte reménytelen küzdelembe kezdhet. Hajlamosak belemenni egy se veled, se nélküled kapcsolatba is, mire végleg szakítanak, csak hogy végül ők mondják ki a végszót. De ugyanez jellemzi őket az élet más területein is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma igencsak nosztalgikus hangulatban lehet, kedves Skorpió. Sok régi emlék törhet fel elméjében, amik bizony azt is eredményezik, hogy felértékelõdnek önben a régi tárgyak. Amennyiben a lakásába vásárolna valamilyen kiegészítõt ma hajlamos lehet inkább a patinásabb darabokat keresni. Várjon a nagyobb beruházásokkal néhány napot, nehogy megbánja azokat, hátha hangulata csak egy napra szólt.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: