A párkapcsolati szerepek hamar kiderülnek. Vannak, akik inkább irányítani szeretnek, mások meg azt kedvelik, ha őket irányítják. Kimondva-kimondatlanul leosztódnak ezek a pozíciók. S hogy mi hogyan érezzük a legjobban magunkat, azt meghatározhatja az is, mikor születtünk. Mutatjuk, ez a 4 csillagjegy szeret a leginkább irányítani egy kapcsolatban.

Ikrek

A párkapcsolataikban is vezető, irányító szerpet töltenek be általában az Ikrek jegy szülöttei. Szeretnek a nyeregben lenni, ha más venné át ezt a szerepet, ha veszélyben érzik a pozíciójukat, azonnal támadnak, és addig harcolnak, ameddig csak lehet. Ha mégis vesztenek, nem hagyják annyiban, és mindent megtehetnek, hogy bebizonyítsák az igazukat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiók olyan kapcsolatban érzik jól magukat, ahol ők irányítanak. Ha valaki be szeretné tölteni ezt a szerepet egy Skorpióval szemben, az szinte reménytelen küzdelembe kezdhet. Hajlamosak belemenni egy se veled, se nélküled kapcsolatba is, mire végleg szakítanak, csak hogy végül ők mondják ki a végszót. De ugyanez jellemzi őket az élet más területein is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nem csak sokat dolgozhat, hanem, mindeközben, sokat tapasztalhat, és ez által tanulhat is szakmai téren, ami érdemben hozzátehet az elkövetkezendõ napok sikereihez! Legyen nyitott és kíváncsi, ahogy mindig, és ne ódzkodjon kérdezni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: