A párkapcsolati szerepek hamar kiderülnek. Vannak, akik inkább irányítani szeretnek, mások meg azt kedvelik, ha őket irányítják. Kimondva-kimondatlanul leosztódnak ezek a pozíciók. S hogy mi hogyan érezzük a legjobban magunkat, azt meghatározhatja az is, mikor születtünk. Mutatjuk, ez a 4 csillagjegy szeret a leginkább irányítani egy kapcsolatban.

Ikrek

A párkapcsolataikban is vezető, irányító szerpet töltenek be általában az Ikrek jegy szülöttei. Szeretnek a nyeregben lenni, ha más venné át ezt a szerepet, ha veszélyben érzik a pozíciójukat, azonnal támadnak, és addig harcolnak, ameddig csak lehet. Ha mégis vesztenek, nem hagyják annyiban, és mindent megtehetnek, hogy bebizonyítsák az igazukat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-09-12

Skorpió

A Skorpiók olyan kapcsolatban érzik jól magukat, ahol ők irányítanak. Ha valaki be szeretné tölteni ezt a szerepet egy Skorpióval szemben, az szinte reménytelen küzdelembe kezdhet. Hajlamosak belemenni egy se veled, se nélküled kapcsolatba is, mire végleg szakítanak, csak hogy végül ők mondják ki a végszót. De ugyanez jellemzi őket az élet más területein is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: