Míg egyeseknek nem esik nehezükre, hogy nem megosszák a gondolataikat, érzéseiket másokkal, addig másoknak egyszerűen nehezükre esik megtenni ezt, vagy egyszerűen nem tartják fontosnak a dolgot. Mindkettőnek megvan a jó és a rossz oldala, az arany középutat nehéz megtalálni. Valaki amolyan “ami a szívén az a száján” - típus, valaki inkább megtartja magának azt, amit tud, gondol vagy érez. Ez utóbbi csoporthoz tartozhatnak a következők: azt mondják, hogy ez a 4 csillagjegy tud a legjobban titkot tartani az összes közül.

Bika

A Bikákra jellemző, hogy valójában nem rejtegetnek semmit, de a pletykákat sem szeretik, nem vonzza őket az a világ. Emiatt sokak szemében titokzatosnak tűnhetnek. Nem tartják fontosnak egy információ megosztását, hacsak az nem lényeges – főleg az ő számukra. Ha valaki titkot vagy bármilyen bizalmas információt bízik rájuk, az jó helyen lehet, a Bikák nem fogják kikotyogni. Nehéz a bizalmukba férkőzni, de nem lehetetlen!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Annak ellenére, hogy a Rákok szeretnek szórakozni és beszélgetni, meglehetősen félénkek és bizalmatlanok. Mivel hajlamosak a nosztalgiára, feltételezik, hogy bizonyos információkat, amiket hallottak, amiket elmondtak nekik, azt előbb nem árt leellenőrizni. Így bármit is tudnak, azt titokban tartják – vagy megosztják mindenkivel, ha úgy érzik, hogy az a közösség érdekeit szolgálja. A Rákok inkább a múltbéli érzéseiket titkolják.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Rák, ma lehet, hogy fény derül eddig rejtegetett mûvészi vénájára, mely ezidáig szunnyadt önben. Lehet, hogy tehetségébõl még némi hasznot is húzhat, ha meglátja a benne rejlõ lehetõségeket és az azonnali felkéréseket nem utasítja el rögtön, vagy el nem ragadják érzelmei. Ne aggódjon, ha belevág újdonsült ötletébe, nem marad egyedül a megvalósítással, lesz, aki szívesen segít önnek, ha szüksége van rá.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: